Ako odstrániť fľaky po špárovačke?

Dobry den, obkladac na vysparoval lesklu kremovu dlazbu grafitovou sparovackou. To by nebol problem, keby pred sparovanim natrel dlazbu ako sme mu kazali na to presne urcenym penetrakom, ktory vytvori mastny film na dlazbe. Kedze to neurobil ta sparovacka sa hned zazrala do povrchu a vobec neide odstranit. Ostali na dlazbe tmave smuhy, ktore vyzeraju spinavo a hrozne. Skusali sme savo proti plesniam, kyselinu HCL a riedidla, ale s nicim neide prec. Kyselina to trochu odstranila ale je to tam vzdy. Poradte nieco zarucene, dakujem.
Odpovedať
Profilova fotka
Zdravím! Skúste chemiu pohľadať na čistenie obkladov a dlažeb www.fila.sk
Odpovedať
Profilova fotka
fila detertek alebo silnejsi fila ps87 ale pokial to je uz dlhsie vsiaknute v dlazbe tak to uz neodstranite s nicim.
Odpovedať
Ja odporucam toto: dost silna chemia. http://sk.hg.eu/products/show/id/4541...
Odpovedať
jedine tou chémiou shúsit, hg je velmi dobré , den braven robí tíež tieto odstranovače,prípadne knauf,nedávno sme sa stretli s podobným prípadom , ked zákazník vravel že mu to neide už ani tým....obkladač mu tam nechal vyzriet spárovačku , tiež na hladkej bledej krémovej dlažbe...to je grafit od ceresitu? v tých tmavých ale aj výraznách špárovačkách je vela pigmentu , treba to čistit hned. inak povedané netreba to nechat robit nejakemu prasatu !!!
Odpovedať
Profilova fotka
Obyčajným 8% octom.Pozor na špáry .Kyselina octová rozpúšťa cement. namočte hanru alebo špongiu do octu a nechajte minútku pôsobiť na zašpinenom mieste.potom by to malo ísť bez problémov zotrieť jarovou vodou.Dobre po po umytí octom očistite od zbytkov octa.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?