Ako čistiť lesklé povrchy na kuchyni z Decodomu?

Ahojte všetci, máme doma kuchynskú linku s lesklou povrchovou úpravou. To, že ju deti oťapkajú a treba to utierať by mi nevadilo, ale problémom je ako ich utrieť aby sa dvierka nezničili? keď na ne svieti slnko, hneď je vidieť také škrabance na miestach kde som len prešla utierkou. Normálne sa bojím ich dotknúť. Pri bežnom osvetlení to nie je vidieť, ale tie škrabance svietia pod priamym slnkom. Nepríde mi to úplne normálne. Nemáte niekto podobnú? Je na to špeciálne utierka? A ako umývať, teda s čím a s čím utierať prach? Decodom mi neodpovedal keď som im písala.
Odpovedať
@zuzlina1 nemam sice Decodom, ale leskle dvierka utieram vlhkou svedskou handrickou a vytriem do sucha a ziadne skrabance ani oproti slnku nevidno.
Odpovedať
@zuzlina1 ja mam z decodomu a cistim svedskou utierkou a clinom a zatial bez škrabancov
Odpovedať
Profilova fotka
a pouzivaj len cistiace prostriedky uplne hladkej konzistencie, nieco ako JAR, ziadne abrazivne cistiace prostriedky typu CIF, ktore aj ked posobia hladko, obsahuju drsne mikro ciastocky, ktoré potom na takychto citlivych povrchoch zanechavaju mikro skrabance. dokonca aj na nerezovej chladnicke kamoske urobil skrabance.
Odpovedať
@zuzlina1 ja mám tiež kuchyňu z decodomu a čistím bavlnenou handričkou namočenou v jarovej vode a do sucha vyutieram, občas použijem tu už spomínaný Clin.
Odpovedať
dakujem pekne, za tu svedsku utierku, idem hned kupit a vyskusam :)
Odpovedať
Ahojte este raz, kupovala som clin ale maju taky na okna a taky multipurpose - na vsetko. je v tom rozdiel?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?