Aká je údržba sklených častí na sprchovacích kútoch?

Dajú sa udržiavať presklené časti sprchovacích kútov bez problémov? Alebo je človek otrokom neustáleho leštenia po sprchovaní? :-(
Odpovedať
Profilova fotka
Máme sklenené posuvné dvere robené na objednávku (dĺžky cca 140 cm), majú špeciálnu úpravu. Bývame od 12/2011, čistíme ich približne raz za 2 týždne (naozaj postačuje :-) ešte kvôli info o tvrdosti vody dodám, že bývame v Bratislave, kde máme vodu ok). Čistím zväčša sprejom z Lidla (W5 čistič kúpeľní) alebo iným bežným sprejom na čistenie kúpeľní (nastriekať a opláchnuť vodou). Po osprchovaní každý "očistený " človek po sebe v rámci sušenia sa aj jemne zotrie stierkou kvapky na skle...neviem, či to každý vždy dodržuje, ale som veľmi spokojná, skutočnosť údržby je oveľa lepšia než som sa obávala :-)
Odpovedať
@tamix skús popozerať v už existujúcich diskusiách, je tu toho veľa
Odpovedať
Profilova fotka
Odporucam pripravok od Ravaku ...je to presne na tento ucel co potrebujes :)
Odpovedať
presne ako pise lea231, vyrobok sa vola Ravak anticalc conditioner, 300 ml flasa stoji okolo 12 e.
Odpovedať
daju ak clenovia domacnosti po sebe stieraju stierkou, inak sa ti budu robit "kvapky" V BA je velmi tvrda voda,my mame zmakcovac a po case sa kvapky urobia ak nestierame ani Ravak anticalk nastrek nepomohol. Teraz mame HUPPE a je to jedno ci Ravak, ci sklo zo sklenarstva ci HUPPE.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?