Zasklenna terasa

Profilova fotka
ahojky, prosim vas, je tu z vas niekto, co zasklieval terasu aj steny, aj vrch, ako zimnu zahradu? my mame 30m2, kolko to cca tak vyjde? lebo zvazujeme zasklennie terasy a urobit z toho zimnu zahradu aj s vykurovanim, len nemame sajnu o cene..... dakujem ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
Najskôr by ste si mali ujasniť či chcete terasu zaskliť, teda urobiť z nej verandu, alebo chcete zimnú záhradu. Ide totiž o diametrálne rozdielne riešenia. U verandy sa používa jednoduché bezpečnostné, zatiaľ čo pri zimnej záhrade sa používajú sklá izolačné. Tomu zodpovedajú aj konštrukčné rozdiely nosného skeletu.
Odpovedať
@lenitta007 tak presne toto zaujima aj mna. @mikenda_present ani som nevedela ze je zasadny rozdiel medzi verandou a zimnou zahradou. uz dlhsi cas hladam na nete zimnu zahradu / verandu?/ s BEZRAMOVYM zasklenim aby sa na leto dala okrem stropu cela otvorit . ako sa da vidiet bezne v mestach v kaviarnach. ja hlavne urcite nechcem vyskladane plastove okna alias zimna zahrada. A zaroven by som to chcela vyuzivat aj v chladnejsom obdobi ked svieti slniecko - na sedenie atd.
Odpovedať
Profilova fotka
@ada32 Veranda Glasoase od nášho nemeckého dodávateľa je práve takým riešením, ktoré spomínate. Čerstvo ju nájdete už aj na našom webe.
Odpovedať
@mikenda_present vyborne , to je presne to o com snivam. zatial nemame navrhnutu zakladnu konstrukciu architektom chceli by sme pevnu strechu s presvetlenim a moznym zatemnenim . Nosne stlpy ktore su v linku myslim vo farbe antracit a su kovove - ja ich chcem vsak vymurovat a oblozit licovym tehlovym pasikom. a cele steny bezramovo zasklit tak aby sme to v lete mohli cele otvorit. V linku sa uvadza max mozna sirka presklenia 6m / ak spravne vidim?/ my by sme potrebovali asi raz tolko - t.j. 12m je dlzku mozne aj prisposobit?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?