Záhradný drevený nábytok Ikea

Máte niekto skúsenosti so záhradným dreveným nábytkom z Ikea applaro?. Cenovo vychádza dosť výhodne, je to akácia ošetrená akrylovou glazúrovacou farbou. Neviem, ako sa môže drevo natreté touto farbou správať po čase, nebude to hrozné? Bude na terase, ktorá je zatiaľ nekrytá, terasa na juho-západ, slnko skoro celý deň. Dik za všetky skúsenosti.
Odpovedať
Profilova fotka
@mimikl applaro nemam, ale kupila som si na jar 2008 v ikea bollo ci tak nejako sa to myslim volalo... a v pohode. moji rodicia maju ten najlacnejsi set, na balkone, na zapadnej strane, prsi im na to uz hadam aj viac ako 7 rokov... bolo to dost vyblednute, ale to aj preto, ze to NIKDY neosetrovali - az tento rok to natreli farebnou lazurou a opat to ozilo a je to cele krasne, ako nove :) za mna - urcite doporucujem zahradny nabytok :)
Odpovedať
@mimikl my mame tiez iba taky zakladny set na balkone, prsi na to, svieti pol dna slnko a stale je ako novy. jedine na zimu ho davame do pivnice a pred tym ho osetrim klasickou diavou. To drevo je velmi tvrde a posobi kvalitne.
Odpovedať
Aplaro mame 3.sezonu a je stale pekny. Po 1.roku sme to natreli tou lazurou.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?