Vírivka na terasu - akú značku si vybrať?

Manzel chce kupit virivku na terasu, ale nevie aku znacku si vybrat. :-| :-. Ak mate virivku a ste s nou spokojni tak mi prosim dajte vediet znacku, velkost a pribliznu cenu. Dakujem za kazdy nazor.
Odpovedať
1
2
Daj si virivavana.sk,my máme Verona je to pre 2 os.ležiace+2 os.sediace,moja podmienka bola aspoň pre 2 os.ležiace,sú aj niektoré kde iba 1 os.leží takú by som nechcela,majú ich vystavené kdesi kolo juhu,to vidíš naživo a vyberieš si kombináciu,my máme modrú+obal taký hnedý,ale už by som išla do zelenej,alebo mali ešte takú inú modrú tá bola krajšia,ako píšem nabudúce by som šla osobne kuk,vírivka musí mať samostatný istič 380 či 400 ?zisti si či by som si ju znovu kúpila?určite,ale ja by som bola vo vode stále,mm tam musí dávať chémiu ale vôbec to nie je nič zložité,dodanie čosi trvá tak ja by som sa spýtala za ? týždňov ju dovezú,jasné trošku meškali,treba si pripraviť aj podklad aj ako píšem istič lebo oni ju aj spustia,no a manipulácia s ňou od bránky na miesto trepali sme sa s ňou 5-ti ľudia nepochopím čo na to nemajú nejaký vozík s kolieskami ,to bolo iné kafe absolútne nedomyslené no neviem,neviem kto má trávniK?!stojí 5000 e.
Odpovedať
Profilova fotka
Zalezi aj od predstavy, znami ti chceli dlho original virivku, pevnu, len ked pozerali tie ceny, ze okolo 4000-5000 tak to si povedali, ze tie peniaze mozu radsej investovat inde a kupili si nafukovaciu virivku a tu si teraz chvalia, ze je podstatne lacnejsia a ucel splna ;-)
Odpovedať
A nepremyslali ste len nad tymi nafukovacimi? Tusim som ich v Mounfielde videl
Odpovedať
Profilova fotka
@bobs54 tie sú veru lacnejšie, teraz sú na ne ešte aj akcie tam sa mi zdá, lebo tiež kamarát bol kupovať a že necelých 400 euro sa mi zdá ;-)
Odpovedať
@marta2610 Dakujem za informacie a internetovu adresu na obchod v Komarne. Ked virivku vyberieme dam vediet aku, dufam ze to nebude dlho trvat.
Odpovedať
@janaigor, @bobs54, @dalileos Diky za odpovede. Manzel chce iba akrylovu vyrivku, tak musime hladat dalej.
Odpovedať
@iveta999 Máte nejaký cenový strop?
Odpovedať
Profilova fotka
kiez by som si take nieco mohla dovolit :(
Odpovedať
@iveta999 Ja vyberam medzi villeroy&boch a jacuzzi. Obe pre styri osoby medzi 4,5'- 5 tis. Zistovala som rozne recenzie a aj predajca mi potvrdil, ze tieto dve znacky su top ;-)
Odpovedať
@vladka372 No my by sme chceli len malu virivku pre 2-3 osoby a nechceme minut viac ako 6-7 tisic eur. Teraz maju vsade same akcie tak snad nieco najdeme. :-)
Odpovedať
@zarrinka My sme sa tiez pozerali na jacuzzi virivky, ale virivka ktora mala 2 miesta na sedenie a jedno na lezanie bola zlacnena na 6500 eur z 11000 eur. To bolo v Bratislave v R1 areali. Kde ste vy pozerali tie jacuzzi virivky? Dajte mi vediet a mozno nieco najdeme. Diky. :-)
Odpovedať
@anna4_4 nemboj ked budeš veľká aj ty si kúpiš. :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
@marta2610 Aky pekny komentar a ja som nevedela co povedat. Raz si snad vsetci kupime... :-D
Odpovedať
@iveta999 ja som po nej veľmi dlho túžila,a dlho o nej snívala kedysi to boli iné ceny hotový majland aj ked teraz tiež čosi stojí,ale cena je trošku nižšia a snívať treba stále. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@marta2610 ked si preratam co by som mohol za tie peniaze mat :-D pomaly aj auto :-D
Odpovedať
@pali_888 Všetko je otazkou priorít ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@zarrinka je to dost mozne, ja si dokazem oddychnut a zrelaxovat aj v aute, co vy zeny asi skor vo virivke, co? 8-)
Odpovedať
@pali_888 v aute relaxuješ v plavkách a ked chceš, nechceš aj sa tam opaluješ,a nohy máš vo vode,či?presne tak každému vyhovuje niečo iné :-)
Odpovedať
Virivka je super vec a vyzera naj. Na terase no ale potom len mimo obdobia mrazov. Rozmrzne :(((( Velmi velky pozor treba davat staci vypadnuta elektrika. A nehovorim o nakladoch na silvestrovsku jackuziovacku:) Najlepsie miesto je zimna zahrada s moznostou odsunutia sklenenych dveri na terasu.
Odpovedať
Profilova fotka
@iveta999 už ste aj predbežne niečo našli?
Odpovedať
@dalileos Zatial nie, ale dufam, ze do leta to stihneme :-p
Odpovedať
@iveta999 do leta si myslím, že sa vám niečo nájsť podarí, ak nie tak do zimy bezpochyby, aby ste potom si ju mohli užívať, keď bude vonku snežiť :-D
Odpovedať
Profilova fotka
@iveta999 ahoj, uz mate nieco vybrane? a chcete ju mat vonku? lebo hladam takisto, resp. zatial zvazujeme, ci kupit ci nie, lebo mame velku terasu na poschodi a tam by sme radi uzivali aj vo virivke :) Nafukovacie sme uz asi zavrhli, skor by sme isli do klasiky laminat... Asi toma dlhsiu zivotnost aj komfort je o niecom inom. Len teda trochu stresujem kvoli statike, ale snad nejaku mensiu verziu okolo 600 litrov by to mohlo uniest :)
Odpovedať
@dusho len pozor naša má obsah vody 1 280 l + my sme tam 3 aj 4-ria,takže tonáž riadna,ale my ju máme na prízemí,čo som kuk na virivavana.sk majú pre 3 -och váha 800 kg+ 3 kupajúci to jest spolu cca 1100 kg a či kúpiť ? ked na ňu máš prečo nie,ja by som v nej bola stále a v lete keď boli tie vysoké teploty,paráda.
Odpovedať
@dusho Ahoj My ju stale este nemame, snazime sa dokoncit par inych veci, hlavne plot a neveril by si co vsetko moze ist na houby. Manzel tiez chce najskor tu virivku (tiez chce len laminatovu) vyskusat a to sa da len niekde na Zahori. Ja len dufam, ze to bude pred letom. Hned ako nieco vyberieme dam vediet. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@iveta999 dakujem a drzim palce nech ju mate co najskor
Odpovedať
Profilova fotka
@marta2610 Tak my realne potrebujeme pre max 3 osoby, takze nie je problem ta tonaz :) Peniaze aj su, skor si vyhladavam este co najviac informacii od statikov a stavebnika. Pre istotu :)
Odpovedať
Od statika a stavebnikov @dusho? Myslis, ze toto je zrovna potrebne?
Odpovedať
Profilova fotka
Len nie nafukovaciu. Hrozne problemy. Vzduch zacal unikat cez tepelny zvar, predavajuci nam ju "zoservisoval" takym sposobom, ze flajster nalepil 10x15 cm a ze vsetko ok. Oprava ako na dusi z traktora. Takze sa konala dalsia reklamacia, ktoru nam neuznali. Az po nasadeni pravnika na nas problem sme dostali spat kupnu cenu 700 €.
Odpovedať
Profilova fotka
@stanii75 no vzhladom k tomu, ze virivku chcem polozit na nasu terasu na tretom poschodi a pod nou sa nachadzaju byty susedov, myslim, ze pre klud duse a aj pripadne neprijemnosti s poskodenim strechy / statiky, toto potrebujem mat odsuhlasene a odkonzultovane. Keby som to daval na travu vedla rodinneho domu, tak asi toto neriesime :)
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?