Terasa so vstupom do kotolne

Dobrý deň, prosím Vás, nájde sa tu šikovný študent, architekt, ktorý by si chcel privyrobiť, poprípade by ste vedeli poradiť nejaký program na navrhnutie terasy. Vchod do kotolne máme z vonku, pri ňom by som chcela terasu. Avšak tým, že dom je podpivničený, je potrebné terasu zhruba o pol metra vyvýšiť a kotolňa je zas takmer na úrovni pivnice. No proste je to komplikované. Ďakujem :-(
Odpovedať
@yvanka62 To, čo chceš urobiť je stavebná úprava domu, na ktorú potrebuješ stavebné povolenie a na stavebné povolenie treba projekt. Projekt musí vypracovať zodpovedný projektant, ktorý má licenciu, takže študent to nemôže byť. A softvér na projekty nie je zadarmo. Aj keby si si ho kúpila, bez odborných znalostí si v ňom projekt neurobíš. Takže treba osloviť nejakého projektanta v okolí, ktorý by ti vypracoval cenovú ponuku na projekt podľa tvojho zadania. Práve kvôli tomu, že je to komplikované.
Odpovedať
No my tam kde chceme mať terasu so vstupom do kotolne, máme kolňu, ktorá je zakreslená aj na katastralnej mape. Myslela som, že nie je potrebné stavebne povolenie ak tu kolnu zburame, zmenšime ju a doplnime to terasou. Neviem, nevyznam sa. Asi som si to jednoducho predstavovala.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?