Terasa na poschodí domu áno či nie?

Staviame domček a rozmýšľame,že by sme na poschodí nad obývačkou urobili terasu. Zaujímali by ma názory tých čo už terasu majù či by si ju dali alebo nie.A či ju aj využivajú.
Odpovedať
Mame a vyuzivame :-) Zalezi aj aku izbu mate pod obyvackou,lebo terasa vam bude tienit
Odpovedať
@majki555 no my sme obyvacku trochu vysunutu a presklenu a nad nou sme si chceli urobit terasu inac by tam bola strecha.A aku izolaciu ste davali?
Odpovedať
budes tam chodit,iba ak upratovat, skusenost s balkonom, vacsiu blbost sme na dome neurobili ako ten balkon. Za 15rokov sme tam nesedeli ani raz. Povedz si naco ju vyuzijes? Kavu tam vynasat? jedlo? Zametat prach.listie,spinu......na toto vsetko bude terasa na prizemi,naco este aj hore?
Odpovedať
@atlaska Asi zalezi od jednotlivej rodiny a ich zivotneho stylu. My ju vyuzivame denne. Rano v pyzamku si tam vypijeme kavu,kochame sa vyhladom a tak. Cis si tu salku s kavou prinesiem do obyvacky,alebo na terasu, to uz je jedno... Vecer tam tiez zvykneme posediet,len tak pokecat,alebo si dat pohar vinka na cerstvom vzduchu. My nemame nejaky uzky balkon, kde je obmedzeny pohyb,ale peknu,siroku terasu s peknym vyhladom do dialky,kde sa da umiestnit vecsi stol,stolicky, crepniky s kvetmi a pod. A s upratovanim nie je ziaden problem. Urcite tam prach neutieram :-. :-. :-. , listie nam tam nepada, hoci mame nedaleko stromy. Ved ta terasa je otvorena,vietor doveje,vietor odveje :-D Inak, behom dna vyuzivame spodnu terasu.
Odpovedať
@majki555 ja mam zatravnenu velku strechu, ale ked uz som v kuchyni,idem s kavou v pyzame na velikansku terasu kam idem z kuchyne. mame z kadzej izby vychod von,ale vyuziva sa kuchynsky,kedze kavovar mam v kuchyni a bez kapucka nezijem rano. Neverim,ze na nabytok ti nesada prach,my sme v celkovo cistej zone a stol utieram denne,inak by mi kava nechutila.
Odpovedať
@atlaska jasne! ale utretie stola od prachu predsa nepovazujem za upratovanie :-D To je otazka par sekund...
Odpovedať
Profilova fotka
Terasu mame na poschodi a je to super vec. Mame ju vsak otocenu na stranu, kde nam poobede neprazi slnko..Skus porozmyslat aj nad tym pretoze ak by ti malo denne na terasu iba prazit nebudes ju podla mna tolko vyuzivat a nebude sa darit ani kvetinam ( ak bude take horuce leto ako toto ). Zo slnka sa spalia listy. 8-)
Odpovedať
my mame terasu priamo na dvor a je to uzasne. Co viem, vacsina ludi taketo terasy na poschodiach nevyuziva. Musis vediet ty, ci by ste tam travili cas
Odpovedať
@atlaska sak hod foto :-D
Odpovedať
@lubomird coho travnika na streche? Prepac, ale albumy mam iba pre priatelov, inak fotky nezverejnujem.
Odpovedať
@atlaska toho balkona co nevyuzivas, som myslel.. 8-)
Odpovedať
my mame terasu na poschodi zo spalne, v dome sme 3 roky a este nikdy sme tam nemali chut posediet. :-) neviem si predstavit, ze rano vstanem, zbehnem dole do kuchyne, urobim si kafe, vynesiem si ho hore a potom ked dopijem, idem so salkou zase naspat. :-N vecer s vinkom to iste. na vsetky vonkajsie posedenia vyuzivame "dolnu" terasu.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@lubomird tam uz nebyvame.
Odpovedať
@jahodka87 Ahoj. Dvě terasy jsou podle mě naprosto zbytečné. Je sice pravda, že v jednom baráku mám terasu 7 x 6 m v patře, ale ta je pro dva byty, které jsou v patře a do přízemí by nikdo nechodil i kdyby tam bylo na terasu místu. U svého domu mám terasu pouze ve dvoře a na velký balkon dává žena akorát větrat zaprděné peřiny. Jinak na zábradlí jsou truhlíky s muškáty. Čili, pro ně je ten velký balkon akorát na dvě věci. Ta slušná je na nic. :-D
Odpovedať
Profilova fotka
mame dve terasy..ta horna sluzi na to, že práčka je na poschodi a v lete manzelka nemusi behat po schodoch dolu, periny tiez zo vsetkych izieb vetrame na terase, a poschodie moze sluzit ako samostatna bytova jednotka :-)
Odpovedať
@iigor tak sme rozmyslali ze ho pripravime ako dvojgeneracni ak by dieta s nami ostalo byvat alebo na prenajom vrchnej casti domu.A mozno vtedy sa ta terasa vyuzije
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?