Stekajuca voda po betónovom muriku

Keď prší, tak nám po novom betónovom múriku steká voda. Nebude to po čase čierno-zelené? Treba to pravidelne čistiť, alebo to vyriešiť hore nejakým krytom? Budem rada, ak sa podelíte s tipmi a skúsenosťami. Pridávam foto pri slabom daždi:
Odpovedať
@mery000 Ja by tam spravila niake striesky z betonu alebo kupila striesky a nalepila by ich aby voda stekala dole do zeme a nie po tvarnicach.
Odpovedať
To je čo? Liaty betón, alebo je to aj niečím omietnuté? Ak betón, alebo nejaká lacná omietka tak skús napenetrovať. Zisti si penetrák. Ak uvažuješ striešku daj, ale tiež správny druh, rozmer a hlavne so správne navrhnutým okapovým nosom/žliabkom.
Odpovedať
mna len tak napadlo, ci si prekvapena z toho, ze sa dazdove kvapky nevyhybaju vasmu muriku :-N Ale seriozne, dat striesky. Ale casom aj tak betom vo vonkajsom prostredi zostarne, zapresi sa a budu ho kolonizovat kadejake riasy a bakterie. Takze aj so strieskami sa nevyhnete tomu, ze ho budete umyvat, natierat
Odpovedať
Je to myslím železobetón, bez ďalšej úpravy. Kúpili sme byt v novostavbe, ale nezdá sa mi to takto v poriadku, zrejme by to mala doriešiť stavebná firma, co to stavala.
Odpovedať
na to sa ti vyzblnknu oni nestavaju aby to vydrzalo, ale aby zarobili! ked sa pojdes stazovat, tak zistis, ze firma neexistuje a majitelia si zalozili druhu ! Ale skusit to samozrejme mozes a potom sa s nami mozes podelit ako si dopadla 8-)
Odpovedať
So staznostou asi nepochodis ale za pokus nic nedas no. Myslim, ze vam tak povedia, ze to si uz musite doriesit vo vlastnej rezii. Presne ako napisal rkorba teraz sa stavia preto aby sa zarobilo nie preto aby to vydrzalo. Vid tie sudy s jednym nemenovanym statikom z Bratislavy :-D Najlahsie mas tie striesky asi, pekne si to urobte, nech to nejako vyzera a hotovo
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?