Spojovacie prvky na pergolu

Ahojte, chcem pri dome pergolu a chceme si ju urobiť sami. Keďže s tým nemáme skúsenosti, neviem aké spojovacie prvky sa pri tom používajú. Nevedel by mi niekto poradiť čo konkrétne potrebujem? ďakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@teramix záleží od toho, aké máte nároky. Dá sa to urobiť aj s klincami, skrutkami, príložnými a kotevnými prvkami, treba mať aspoň základnú tvarovú predstavu.
Odpovedať
Chcem niečo také ako je na obr. Nevieme robiť tie tesárske spoje a tak neviem ako to pospájať a hlavne čím. Čo mám kúpiť? Typ, veľkosť a pod.
Odpovedať
Profilova fotka
@teramix na takomto type nieje ziaden komplikovany tesarsky spoj.... a ked si do googla zadas tesarske spoje tak najdes milion pripadov aj z obrazkami ;-) ale bez odbornej pomoci by som sa na vasom mieste do toho nepustal ak chcete aby to vyzeralo pekne
Odpovedať
Ved preto som chcela radšej skrutkami a bez tesárskych spojov. Skúšala som aj cez firmy, ale vždy sa mi niečo nepáčilo, hlavne, že každý chce peniaze dopredu. Jeden má pritom pozastavenú živnosť. Tak to chcem sama, radšej pomaličky. Drevo a strechu viem ako, len tie spojovacie prvky ma trápia.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?