Šírka terasy

Poraďte prosím ohľadom terasy. Aká je minimálna šírka terasy ak chcem mať na nej jedálenský stôl pre 6 ľudí aby sa pohodlne sedelo a dalo okolo prejsť?
Odpovedať
@andrea1112 Dobrý den. Já mám jednu terasu 6 x 4 m a je skoro malá. V druhém baráku je to 7 x 7 m a je super. Vejde tam i malý bazén pro děcka i se skluzavkou. A nedělejte si iluze, že tam bude jenom stůl a 6 židlí. :-) S pozdravem Laďa
Odpovedať
@andrea1112 mame 5,5 x 3,3m a to je asi minimum, co by som dala. Nam sa vacsia nedala urobit. Ak by sa dala, tak urcite aspon 4-4,5 metra by sme dali, tych 3,3 je malo..
Odpovedať
Dlhá bude 9m to je dosť len neviem či šírka 3,5 m je dostatoná.
Odpovedať
@andrea1112 ved si to predstav ako obytnu miestnost, co sa ti tam vojde, mne by stacila, robime 5 x 3,5 m, ide o to, co tam chces vsetko okrem toho stola mat, ja budem mat miniihrisko hned vedla terasy, maju to tak aj kamarati a nic im nechyba.
Odpovedať
3,5 ti staci, mali sme 3,5 sirku, okruhly stol 150cm a okolo 8 stoliciek v pohode. Ak das obdlznikovy stol, este viac miesta budes mat. ved si odmeraj ako sedite teraz.
Odpovedať
@andrea1112 my mame 6,5 x 3,5 zial mame ju vyvysenu, takze bude to skor balkon :-| tiez som zvedava, kto a co vsetko sa tam vojde...
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Profilova fotka
mame terasu 4 x 8 m, a je to akurat..
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?