@giovannajh ani jeden. To si môžeš opekať na sporáku v kuchyni. Grilovať sa má na pahrebe z dreva alebo dreveného uhlia...
Si kúp plynový kombinovaný sporák za 150€, daj na terasu a máš to aj s rúrou na koláč.....
@giovannajh výber nič moc ... Osobne by som trocha "došporil" na niečo rozumnejšie ... Na druhej strane, ak nemáte veľké nároky na finálny výsledok, tak poslúži v podstate akýkoľvek ... Známy majú najlacnejší plynový gril ešte z bývalého baumaxu ... Má 8 či 9 rokov, je hrdzavý, škaredý, opotrebený ale funguje stále ...
Ja mám gril oklahoma a veľká spokojnosť. Je to taký jednoduchší gril. Nemá veľa odkladacích plôch ani veľky grilovaci priestor ale účel plni. Griluje perfektne. Prijal by som jeden liatinový plat namiesto roštu. (Dá sa dokúpiť za 50e).
6kg plynová bomba sa zmestí pod gril len tak tak. A pri grilovaní cca 1 za týždeň vydrží cca 3mesiace.
Inak sa mi osvedčilo grilovať cca pri teplote 180C. Nad 200C už začína mäso horieť 🙂
PS asi by bolo dobré ho fakt poctivo čistiť po každom grilovaní aby nedopadol ako na fotke.
Zvazujem este tento,je sice drahsi,ale zaujal ma stredny kruhovy rost - na pizzu,ci paleu....co vy nato? https://grily.heureka.sk/campingaz-3-...
Este otazocka - cesto na pizzu mozem polozit priamo na ten okruhly rost?
Tie grili od znacky G21 maju dobre vybavenie za danu cenu,avsak nejak mi to pride,ze je to cina...alebo sa mylim?
Kto poradi ako najlepsie grilovat? Ak ma gril stredovy okruhly rost,ktory sa da vybrat, co tam potom robite? ako tam urobit pizzu? nechceme nakoniec drahy gril,nakolko budeme grilovat len semtam, cize zvazujeme tento:
https://sortiment.metro.sk/sk/th-gril...
Ma stredovy vyberatelny rost,no ale ake ma vlastne vyhody? Nema vsak plny rost,len vsade otvorene, je lepsie mat aj plny rost?