"PLOT"

Ahojte, vedel by mi niekto poradiť čím oddeliť pozemok medzi dvoma rodinnými domami? Ide o to, že prechod medzi nimi je cca 170cm a rozdeliť by som ho chcela tak, aby bolo v prípade potreby možné predel zrolovať, posunúť alebo inak na chvíľku odstrániť, t.zn. že by to malo byť niečo tenké a mobilné (ak by chcela prejsť kosačka, kočík...). Rozmýšľali sme nad bočnými clonami (bočná markíza, ktorá sa dá natiahnuť aj stiahnuť), avšak pri výske cca.180 cm a dĺžke min.4 metre je cená dosť vysoká. Viete niekto poradiť? Budeme vďační za každú radu :-)
Odpovedať
Profilova fotka
hod sem foto, zaujima ma o co sa jedna, ze naco plot ked tam chces ist kocikom, kosackou, teda neviem si to predstavit :-)
Odpovedať
@dulius Chcem to rozdeliť kvôli súkromiu, keďže prechod medzi domami je spoločný, pohybujeme sa tadiaľ nielen my, ale aj susedia a okrem toho máme pri danom prechode terasu, na ktorú majú susedia výhľad z okna. "Pohyblivý"plot práve preto, aby sme v prípade potreby mali súkromie a v prípade inom zas možnosť pohybu s čímkoľvek, čo potrebuje priestor.
Odpovedať
@amenda stale nechapeme... tak si sprav posuvnu branu
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?