Pergolové clony

Má niekto tákú pergolu? mám na mysli presne túto drevenú pergolu+clona...nie s LEXANOM...ten sa my nepáči. Skúsenosti?a hlvane, viete my poradi´t firmu na tieto stavby za normálnu cenu?ďakujem ;-)
Odpovedať
@sz.zuzana Zuzi, tak toto chcem presne aj ja, len som si este nie ista, ako by malo vypadat to tienenie, ci markiza, ci pleksisklo, ale toto sa priznam, som este nevidela. Zuzi a rozmer aky potrebujes?
Odpovedať
my budeme tiez riesit nieco podobne, ale ja by som chcela aby ta clona sluzila aj ako ochrana proti dazdu rada sa preto inspirujem napadmi ;-)
Odpovedať
@nanika my by sme potrebovali 4x3 metre...a vy? @wrzteq tá clona je nepremokavá,takže je to dobré aj vtedy keď prši...len tá cena :-( oslovila som 2 firmy zatiaľ...1 cena:5000€ aj s pergolou,bez pergoli 2500 euro,-bez montáže...a 2.cena 7000€ za komplet...
Odpovedať
@sz.zuzana takze tato investicia pride na rad asi v druhom zivote :-S
Odpovedať
waw, som sa potesila, ked som uvidela tu foto, ale teda ta cena :-S Tiez asi len v dalsom zivote ;-( :-( ale ak niekto natrafite na nieco take v normalnej cene, tak budem rada. My to tiez takto nejak potrebujeme riesit a uz som rozmyslala, ze nejaku celtu kupim a v lete ju natiahneme a potom dame uplne dole na zimu.. Asi by to nevyzeralo nejak super krasne, ale ucel by plnilo..
Odpovedať
no ja neviem baby, ale nieco take jednoduche by dokazal zbuchat stolar, len si treba premysliet, ako s tym tienenim, take jednoduchsie bez tienenia som si nasla cez googlu, vyraba nejaka ceska firma a bez tienenia to bolo od takych cca 900 eur. Takze myslim, ze pri vacsom rozmere bez markizy, ale s nejakou krytinou by sa to mohlo zmestit do tych 2000 eur u stolara. Ja som uz uvazovala len nad markizou, ja potrebujem rozmer asi 5x3 metre a bez motora a montaze su od nejakych 800 eur, s motorom asi 1000 eur. Ale zasa, taka drevena pergola je o mnoho krajsia. Ono sa to aj kombinuje, ze mate pergolu a na to sa natahuje markiza, takze v pripade vetra sa da klukou, ci motorom zlozit a pri dazdi sa pod nou da fungovat.
Odpovedať
@nanika áno aj ja som sa už spýtala stolára že za aku cenu by nám spravil tu pergolu,a za 5-600 euro by vedel spravi´t tu pergolu...ale tu clonu...kde zoženieme???
Odpovedať
@sz.zuzana http://www.markizy.sk/img56?id=367 nevidim dobre na tvojom obrazku, nie je to nieco taketo?
Odpovedať
@sz.zuzana http://www.markizy.sk/42/baldachyn/
Odpovedať
@sz.zuzana http://www.vtieni.sk/html/prod_leaf.html tu si skusala?
Odpovedať
@nanika pitala som sa na cenu od markizy.sk-tak zajtra uvidime ;-) ale ten 2.čo si mi poslala to nieje taký... ja som zatiaľ p´tala cenu od sunsails.sk,a od ma´darskej firmy...pergolux.hu...
Odpovedať
@sz.zuzana nist?
Odpovedať
Článok sa načítava...
@nanika dneska som dostala odpoveď.,pisali že štandard markýza 4X3 m -873 € bez DPH,a čo chceme my 8-) to stoji 2850€ :-( bez pergoly samozrejme... Brutálne ceny... ]-(
Odpovedať
Profilova fotka
@sz.zuzana zkoušela jsi i ty vtieni.sk ? Taky by se mi něco jako coradi líbilo, takže jsem rada, ze tu vypisujes i ceny....
Odpovedať
@sz.zuzana Zuzi, dakujem za info, tak to vidim na tienenie bud stylom, ze zozeniem latku a nejako to vyspekulujem, alebo to lexan isti. To su desne ceny :( Keby mi trebalo len tu pergolu, verim, ze nejako by som to za dva roky nasetrila, ale treba nam aj zahradny domcek, kde je cena s betonom a strechou velmi podobna tej cene za tvoje tienenie plus teraz na jar studnu. Ale verim, ze niekto take peniazky moze mat k dispozicii a je to urcite pekne, skoda :(
Odpovedať
@nanika my sme mali lexan a pod lexanom latku takych vlnkach pripevnnu ako na obrazku.Inak ten lexan nevnimate, hore nepozerate. A ta pohoda cele leto suchy stol, suche stolicky-parada.
Odpovedať
@sz.zuzana http://www.horvathpal.sk/zimna-interi... toto su sice Kosice, ale za pokus to stoji, skoda, ze na spagat je len do 12 m2 - tebe by to stacilo, ja len ze by si usetrila na pohone.
Odpovedať
@sz.zuzana vies co, ja len nechapem, co je na tom take drahe :( motor na markizu byva od tych cca 200 eur, latku mas asi ako na markizu a ten mechanizmus nevypada teda na 2000 eur :(
Odpovedať
@nanika no,ani ja neviem že prečo su ceny také :-( ale ja lexan aj tak nechcem,mne sa to vobec nepáči...včera som sa rozprávala s jedným stolárom on my bude robi´t pergolu,a odporučil jedného pána zo susednej dediny,vraj urobi markízy len nevedel presne že za koľko a aké presne...tak som už veľmi zvedavá...a samozrejme potom sa ozvem 8-)
Odpovedať
@sz.zuzana vdaka Zuzi, zas tak daleko nie si :)
Odpovedať
@nanika to hej...až teraz som si všimla že si z DS...tak ste pozvaný na leto na super grilovačku ;-) a dúfam že posedime pod krásnou terasou :-D
Odpovedať
@sz.zuzana tak to asi nie, ale dufam, ze si na tuto temu spomeniem, ked budeme davat buduci rok tu pergolu my a ked budes spokojna a bude dobra cena, tak ju pridem na zivo omrknut a vezmem si kontakt na toho vaseho majstra :)
Odpovedať
@nanika o.k. ;-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
@sz.zuzana ahoj, manžel je stolar a od zajtra končí v práci, tak bude mať čas na výrobu pergol, altánkov a prístreškov, ktorých výroba je jeho srdcovka ;-)
Odpovedať
@daniellak ďakujem pekne za ponuku...ale šikovného stolára už máme...zháňali sme firmu na tú clonu ;-) @nanika našli sme firmu na clonu 8-) .clona bude stá´t 2000 €( v cene je aj práca,materiál.,všetko na el.ovládanie), ešte pergolu nám predtým urobý stolár (250 €-aj s materiálom)...takže asi ideme do toho 8-)
Odpovedať
@sz.zuzana 250E pergola? To je ako mozne?! To ti robi niekto po znamosti, ci ako?! Neuveritelne :)
Odpovedať
@nanika nie...stolár zo susednej dediny 8-)
Odpovedať
@nanika on nám bude robiť aj pristrešok na auto...za 1800€ 8-) ,a budeme mať 3X7 m (vzadnej časti pristreška bude záhraný domček (2m)),a aj s Bramac krytinou spolu 8-) ak chceš dám ti kontakt :-)
Odpovedať
mne sa ta clona za 2000 euro zda nenormalna cena.. ja som uz tiez hladala, ako to spravit lacnejsie. My si pergolu postavime svojpomocne a tak som zhanala plachtu a tu sa mi zdaju tie ceny uplne ok http://fullgarden.eu/lap/ismerteto/mi... Nam treba rozmer asi 4x6, to bude uplne stacit. Manzel povedal, ze ten mechanizmus nie je problem urobit a urcite to nebude stat tolko penazi..
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?