Oprava betónovej terasy

Profilova fotka
Betónový podklad pod terasu mi zle vyspádovali, t.z. že pri daždi na jednom mieste mi steká voda pod múr. Naozaj sa musí celá terasa vybúrať a vybetónovať nanovo, alebo existuje nejaké iné riešenie, napr. nejakou povrchovou úpravou (dlažba a pod))? :-)
Odpovedať
@riama276 ja tiez potrebujem dospadovat terasu, radili mi rozne balkonove potery alebo Ceresit CN 83
Odpovedať
Profilova fotka
@riama276 na tosa nedá seriózne odpovedať, voda steká pod múr domu alebo terasy? Ak je to podkladný betón môže sa vyspádovať poterom, ak je to konečný stav môže sa len opraviť .ak na to pôjde drevená podlaha dá sa fólia, možností je veľa.
Odpovedať
...tiež máme problém, terasa bola robená spolu so základovou doskou, veľké terasové okná sú podmývané a vo vnútri sú zo bokov mokré keď prší...vonku chýba do dorovnania asi 15 cm /lebo samozrejme vo vnútri sa robila podlaha/...takže čo poradíte? treba to doliať betónom a dospádovať a natrieť nejakou hydroizoláciou? čo by bolo najlepšie riešenie?? zatiaľ nie sme rozhodnutí, ale asi bude na terase dlažba...ďakujem vopred za Vaše názory!
Odpovedať
Profilova fotka
Terasa je vyspádovaná opačne, t.z. voda steká po terase )betón bez poter) vo forme lievika pod múr domu. Príjmem akúkoľvek alternatívu, len aby som nemusela búrať terasu
Odpovedať
ja som podobny pripad riesil pred pokladkou dlazby, spadoval som poterom/klebrom.
Odpovedať
Profilova fotka
pozametať, napenetrovať, spraviť poter. Kraje, kde je menšia hrbka poteru ako 0,5cm doplniť lepidlom.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 5 rokoch
@astor73 dobrý deň, ako ste ten váš problém s terasou nakoniec vyriešili prosím..? My mame práve rovnaký problém tak by sme sa radi poradili s niekym kto si to zažil 🙂
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?