Nezastrešiť polku terasy? Aké sú vaše skúsenosti?

Ahojte, rada by som si vypočula vaše názory,dufam, že po velkej noci konečne začneme nabíjat základy. Máme naprojektovanu terasu za domom juho - východ cca 1,5 m pod strechu bungalovu. S manželom túžime tu terasu vytiahnut asi o další 1,5m dalej smer juh, aby nám aj navečer svietilo slniečko zo západu. Chcem sa poradit u tých čo už maju terasu mimo strechu alebo aj čo ju len plánuju či s tým nie je problém po daždi, či vám na terase nestoji voda a či by ste si znova urobili nezastrešenu polku terasy . Dakujem za vaše názory a pripomienky.
Odpovedať
@hazanka my máme 3x3 metre terasy zastrešenej a 6x3 metre nezastrešenej- navidím v tom nijaký problém- treba dbať na správne vyspádovanie podlahy smerom od domu a bude vám voda stekať smerom do ,,dvora" :-D určite nebanujem, že to tak máme, v ničom nás to neobmedzuje:-D Veľmi to nieje vidieť na 1 . foto, na druhej trošku lepšie možno mám aj v albume niečo
Odpovedať
Tiež si myslim, že to stáči len vyspádovat. Sme také terasy videli a velmi sa nám to páči. Dlžka terasy je cez 5 m tam ju tahat nemienime, ale šírka vycháza len na ten 1,5 metra pod strechu a to sa mi zdá dost malo, myslím že tie 3 m. postačia na posedenie zase príliš netúžim po tom, aby vytrčala do ulice aj ked je v zadnej časti domu smerom o dvora.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?