Kvety do kvetináčov na slnečnú stranu, ktoré znesú aj dažde

Ahojte, vie mi niekto poradiť, aké kvety si mám dať do kvetináčov na nezakrytú slnečnú terasu? Ktoré mi nezhnujú, ak bude do kvetináčov pršať....Jasné, štrk na dno kvetináča, ale aj tak, aby vydržali premokrenie. Dala som si muškáty, až potom som sa dočítala, že ich treba dať radšej pod striešku, že premokrenie dažďami veľmi neznesú (už je po probléme, včera mi vymrzli...som dúfala, že -2 vydržia, ale nevydržali).
Odpovedať
@justina million bells su vhodne na slnko, ale samozrejem sa tiez treba o to starat, aby neuschli
Odpovedať
@evitka83 , ja to môžem polievať aj každý deň :) išlo skôr o to, aby nezhnili, ak bude na ne dlhšie pršať (nebudú pod strieškou)
Odpovedať
@justina ja som ich mala minuly rok na okne a dazd im skor robil dobre ako zle :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@evitka83 ako aj o vsetky kvety.. keby sme sa o nich nestarali tak by dlho nevydrzali..tu uz idem skor o to ze ci si vyzaduju vacsiu starostlivost alebo mensiu
Odpovedať
nic ine ako muskaty, pelargonie, mi zatial nevydrzalo..na slnecnej strane a dazde..schovala som ich dnu teraz, ked je v noci tak chladno, zajtra pojdu von, su nadherne..
Odpovedať
Ziadne kvety neznesu dlhodobe zamokrenie. Treba urobit na dno crepnika vacsie dierky,na dno keramzit,alebo strk a nedavat podmisku,aby voda vytiekla.
Odpovedať
@majki555 jasne, to všetko urobím. Len či to bude stačiť, aby neboli zamokrené?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?