Kúrenie na terasu, ako ste to robili. . .

Dobrý večer, realizovali ste nejaké doplnkové kúrenie na terase? Pre prípad, že bude večer pri posedení chladno? Skúsil som elektrické, dúfam že to bude dobré. Dik za skúsenosti. Mám aj foto
Odpovedať
Infraziaric
Odpovedať
@kovondro Uniká mi niečo? Kde je ta terasa?
Odpovedať
@kovondro mobilný krb, foto mám v albume
Odpovedať
@ruren kúsok V rohu.
Odpovedať
@ruren takto to vyzerá
Odpovedať
@kovondro Máš to dobre, ale v zime asi pod tým dlho neposedíš.
Odpovedať
Profilova fotka
Mna by zaujimalo aku to ma spotrebu elektriny :-)
Odpovedať
@kovondro Prepáč, ale ak nemáš terasu zasklenenú tak mi to príde celkom ako nezmysel ... Teda aspoň pre mňa ... Mne osobne sa nepáčia ani tie "plynové hríby" len tak vo voľnom priestranstve, z jednej strany sála hrozné teplo a od nôh / zadku ide zima ... Známy ma terasu presklenenú a má vo vytiahnutú odbočku z podlahového kúrenia ... To sa mi páči podstatne viac :)
Odpovedať
@martin107 @martin107 Dobrý deň spotreba je 500 W jeden kus, tieto dva 1000 W, to je jeden kilowattov, jeden kilowat za hodinu kúrenia stojí 11 centov . Tak si večer keď je vonku zima niekedy za 5 korún zakúriM. SpotreboU :-) je to úplne fajn. Taký malý panel som dal aj psovi do búdy. Ten má len 100 w :-)
Odpovedať
@lubk0 viem no okolo mám obyčajný letný záves, A ten keď zatiahnem nefuka A teplo sa drží. Ale toto je ziarič A teplo Z neho je cítiť stále. A za tú cenu, ha, zapnem A kúrim za pár minút. Mam aj nechanú dieru V zakladoch práve tiež kvôli tomu že raz Z podlahy pripojím hada K bazénu, no prešlo ma to. Na trase keď hces mať teplo cez podlahu treba kúriť stále, to je stála studená voda do okruhu A cena navyše. Priznajme sa, izolácia pod terasou nemusí byť kvalitná ako v dome. Tieto panely mi kúria hneď, ja som to zbadal A povedal som si, že to musím mať. A farbu A výkon mi urobili na mieru. Ja max spokojnosť.
Odpovedať
@kovondro Tak známy terasovú dosku riadne zo spodu a bokov zateplil, investícia pri tom rozmere to nie je veľká ... Hadice z podlahovky na terase sú na zvlášť okruhu s ventilom pri vstupe na terasu, takže vykurovanie tam samozrejme nemusí fungovať stále :) Okruh je napustený nemrznúcou zmesou, navyše tým, že je podlaha zateplená a terasa presklenená tam ani pri vypnutom kúrení žiadny zásadný mráz nemá ... Ja som to písal len preto, že sa mi to z komfortného hľadiska veľmi páčilo a aj v zime sa tam dalo krásne sedieť na boso bez akýchkoľvek problémov ...
Odpovedať
@kovondro skor by som to riesil dakou mensou opachou https://www.hej.sk/ziaric-ohrievac-ar...
Odpovedať
Článok sa načítava...
@kovondro Co ten ziaric vyzaruje?
Odpovedať
"lokalne" ohrievace su uspornejsie - elektricke deky (maju cvoky, takze sa daju "obliect") ;)
Odpovedať
@kovondro Inač k tvojej otázke toľko. Ja mam na terase podlahové kúrenie. Elektrické uhlíkové fólie Heatflov pod poterom a na tom keramickú dlažbu. Terasu mám celú zasklenú.
Odpovedať
@atlaska žiariČ vyžaruje teplo. Príjemné teplo. Toto kúrenie je V princípe infrasauna. Toto sú také isté panely ako v saune. A to je overené A zo zdravotného hľadiska telu prospešné, nevedeli Ste to, že?
Odpovedať
@ruren aj toto je výborné riešenie. Tie fólie sú tiež dobré.
Odpovedať
@cache :-) dojdem sa niekedy zohriať, aj S kamarátmi, donesiem jedlo, šampanské, príprav tie deky nech sme V teple všetci. . .
Odpovedať
@kovondro Stacilo napisat infra, infra ziaric mam aj ja na terase zaveseny.
Odpovedať
Profilova fotka
@kovondro Som myslel, ze to bude mat vacsiu, toto ma celkom prekvapilo, ze to nevyjde ako nejaka palka :-D
Odpovedať
@martin107 veď preto ľudia O tomto kúrení nič nevedia. A potom je dosť klientov prekvapený ch. Ak podrobnosti, do správy. ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kovondro Dik zatial, ja sa ti ozvem ;-)
Odpovedať
terasa celá zasklená už podľa mňa nie je terasa ale skôr zimná záhrada. Ako terasa to pre mňa stráca zmysel ak to nie je otvorené a vzdušné ;-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?