Kto má na fotkách biely kamenný koberec?

Profilova fotka
Ahojte, nemate niekto na terase alebo chodnikoch biely kamenny koberec? Hladam nejake fotky, nech si to vieme lepsie predstavit, na internete toho v bielom prevedeni neviem moc najst. Dik
Odpovedať
Profilova fotka
@kamennykoberec zatial sme terasu neriesili, to len ja uz ju vidim hotovu, ale este nemame postaveny ani ten dom :) kamenny koberec mi bol bohuzial zatrhnuty mojou polovickou, tak ani nebude. Ale predstavujem si to velmi pekne :)
Odpovedať
Profilova fotka
@milotaa bielý kamený koberec na exterier som ešte nerobyl, zrnitosť bieleho kameńa je malá atak sa skor využiva do interieru ako do exterieru.
Odpovedať
Do exteriéru biely kamenný koberec neodporúčam - biely zostane veľmi krátku dobu. Kvalitná živica je už sama o sebe silne nažltnutá a tak už pri miešaní kameňa so živicou sa biela farba stráca. Po cca mesiaci na slnku koberec úplne zožltne. Treba si dať niečo vo farbe slonovej kosti - táto farba sa nezmení. foto na www.thinksfloor.sk Na zrnitosti kameňa vôbec nezáleží
Odpovedať
Profilova fotka
@skalko1601 ahoj, velmi sa mi paci pouzitie kamenneho koberca, ale nikde sa nepise o zivotnosti tychto kobecov. Moze to zacat napr. praskat? Videla som v tvojom shope tieto koberce, aku mas skusenost s ich zivostnostou? Ja vidim vela vyhod, ale manzel apeluje na zivotnost, ze to budeme po par rokoch menit a pod. Dakujem za odpoved.
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?