Kontakt na poľskú firmu, ktorá stavia prístrešky na terasu

Profilova fotka
Ahojte, môžem poprosiť o kontakt na poľskú firmu, ktorá realizuje stavbu prístreškov, pergol na terasu? Prípadne podeľte sa ak máte osobnú skúsenosť alebo fotku. Máme záujem o hliníkovú pergolu s polykarbonatom alebo so sklom. Zaujíma ma hlavne či bude nejaký rozdiel v cene a kvalite so slovenskými firmami. Ďakujem :-)
Odpovedať
@l_haninka Ahoj,aj ja hladam tiez nejaku polsku firmu,zatial som nic nenasla, mam ponuky zo SK ale nikto pod 10tisic ponuku nedal,este sa mi ozvala nejaka firma z Vranova ale zatial neposla nacenenie.Ak by si nieco nasla od poliakov by si mi mohla posunut kontakt,Vdaka
Odpovedať
Profilova fotka
@maruska57 jasné, ale zatiaľ nič, ja som bola zvedavá, či je nejaký výraznejší cenový rozdiel, ktorý by bol pre nás výhodný. Tiež sme dali nacenit asi 5 rôznym slovenským firmám a ceny lietali od 6 000€ do 11 000€. Spomínaš firmu z Vranova a to bude asi firma GS eurotherm, od nich tiež máme cenovú ponuku a sme viacmenej rozhodnutí, že im to nakoniec dáme urobiť.
Odpovedať
@l_haninka firma z Vranova sa vola..Master group sro...ale oni robia drevenu kostrukciu ,GS eurothem aku vam dali cenu? nasa tersa je asi 16m2..skusim este dat nacenin Alukov,myslim ze pod kalvariou maju pobocku,ale lacne to urcite nebude.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Profilova fotka
Žeby?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Nasli ste polsku firmu na stavbu pristresku? Tiez by som potreboval.
Odpovedať
Profilova fotka
@lucan21 dobry den, nie nenasla. Nakoniec nam robili GS Eurotherm a sme spokojni.
Odpovedať
@l_haninka kolko metrov a kolko vas to vyslo? Ak smiem. Dakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?