Kochlíky do exteriéru

Chcela by som sa Vás spýtať, kde ste kupovali kochlíky do exteriéru, z akého materiálu a prečo. Aké máte skúsenosti s jednotlivými materiálmi. Čo by bolo najidelálnejšie, kvalita, vzhľad, cena... Zatiaľ som pozerala iba všeobecne v Hornbachu, Baumaxe a nejaké kvetinárstva. ďakujem za každý príspevok
Odpovedať
Profilova fotka
@mimikl neviem ktore ta v hornbachu zaujali, ale podla mna tie vonkajsie "betonove" su tam nehorazne predrazene a ich kvalita sa mi tiez nezda.. skus pozriet moj fotoblog, mozno ta zaujme ;-). niekto tu na MS robil aj ich upravu fasadnou omietkou a farbou... 8-)
Odpovedať
@viperko uzasne ,videla som na bazare nieco podobne a chcela som si ich urobit,zatial bojujem o styrodur ale uz je zima,snad na jar,,,a chcela som vysoke aspon meter 30x80 a dute iba na polozenie malych kochlikov...mam take v interieri urobene iba z dosky a obyte kozenkou,inak co sa tyka baumax a hornbach presne tak ceny priam nehorazne za betonovy kvetinac ,mozno to ani neni beton vyse 100vky hrozne. bud si daj urobit taketo kvetinace ale isla by som do betonovych aj svojpomocne ak ti to ma kto urobit ak nie su malovyrobcovia,inak samostatne sa to da zvladnut a bude ta to stat par eur.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?