Epoxy stone. Štrkový - kamenný koberec na terasu

Chceli by sme dať na terasu kamenný koberec, z toho čo sme zatiaľ našli sa nám veľmi páči vzhľadom aj vlastnosťami. Chcela by som vedieť aké máte osobné skúsenosti, či ste s tým spokojní, či je to príjemné (naboso), či sa šmýka (v zime napr.)... Kupovali ste si len materiál, či vám koberec robila firma? Boli ste spokojní, dobre vám ho urobili? My hľadáme firmu čo by nám urobila terasu v Bratislave. Firmy čo som zatiaľ našla uvádzajú len cenu za materiál, neviete ako vychádza takýto koberec aj s prácou? Ďakujem :)
Odpovedať
1
2
@kasvo Mam to na terase. Vyzera to super a uzitkove vlastnosti su tiez vyborne - vobec sa to nesmyka, nedrzi sa na tom voda. Naboso chodenie je prijemne, nepicha to, ale jemna mikromasaz - co je aj zdrave. Neskusala som po tom chodit v silonkach, ci by to aj tie prezili :-). Robili mi to len minule leto, ale kamarat to ma uz 6 rokov a stale je to ako nove. Kupila som len kamienky a chemiu, pokladala mi to firma, co mi robila rekonstrukciu - robili to prvy krat, ale ziaden problem, pozreli si video na internete. Mojich nieco cez 40 m2 mi polozili za cca 300 EUR. Odporucam urobit na podklad penetraciu, aj ked dodavatel tvrdi, ze to netreba.
Odpovedať
ahojte vsetci, nema niekto strkovy koberec v okoli KE? chceli y sme to vidiet nazivo. vdaka :)
Odpovedať
@zuzka4444 odkial si objednavala material?
Odpovedať
http://www.atptrade.sk/obklady-dlazby... - ja to mam odtialto, cislo 7, mali vtedy trosku akciu, cca 1 EUR.
Odpovedať
@jankagm
Odpovedať
@zuzka4444 dakujem :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@zuzka4444 ahojte, ako sa to udrzuje? nesmýka sa to v zime?
Odpovedať
mna by zaujimala hlavne zivotnost...v popise pisu, ze prepusta vodu. Ak je pod kamennym kobercom beton, nehrozi napr v zime hromadenie vody a nejake skody kvoli mrznutiu a naslednemu rozpinaniu? Sice pisu, ze je vhodny na renovacie betonovych ploch...rad by som to dal aj ja na nezakrytu terasu :)
Odpovedať
@yanka79 Udrzba je lahka, vystriekas hadicou, alebo zametam gumennou metlou... Nesmyka. Je o trosku hrbolate, tak nic nesmyklavejsie nenajdes...
Odpovedať
@kkristian Mam to na nezakrytej terase, na betone - nieco cez rok. Zimu to prezilo bez problemov. Po zime som mala na jednom mieste pocit, ze to nejak divne puka, ci sa to neodulo, ale je to ok. Mam znamych, co to maju uz niekolko rokov na chodnikoch okolo celeho domu a stale je to pekne. Odporuca sa to prejst raz za dva roky valcekm s tym epoxidom, ale ti znami to nerobia a nemaju problem...
Odpovedať
Profilova fotka
ahojte, máme to tiež, treba dávať pozor na internetových predajcov, korektné firmy uvádzajú cenu za m2 pri minimálnej hrúbke 1,5 cm, niektorý to uvadzaju pri hrubke 0,8 cm a podobne, potom je cena samozrejme dvojnasobná alebo nekvalitná pokladka. Nám robili česi za 26,56 m2 s robotou + doprava.
Odpovedať
Profilova fotka
@kkristian ono to prepúšta vodu ale nie až po odklad, ked sa to nanesie, tak dole stiečie chemia na podklad, kde sa vytvorí akoby film, tzn. realne ta voda nepríde do styku s betonom ale tečie v smere spádu dalej, takže realne navrchu vodu nemáš lebo odteká v podklade.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@robertoba dobra cena
Odpovedať
Ma niekto kamenny koberec na schodoch? Davali ste na rohy kovove listy, alebo nie?Neosucha sa to casom na miestach, ktore su najviac namahane?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Profilova fotka
@robertoba mozem vediet, aka firma Vam to robila? Dakujem :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@ma3nka ahoj, topstone.cz
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 11 mesiacoch
Profilova fotka
Ahojte ak zháňate kamene na kamenný koberec skúste aj http://www.hazucha.sk/ má tam celkom zaujímavý výber rôznych šutrov. :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Profilova fotka
@zuzka4444 Dobrý deň, ako ste poriešili aby Vám pri chôdzi nepukala?
Odpovedať
@standa1982 Pretreli sme celu plochu znovu tym zivicovym lepidlom. Vraj to treba raz za dva roky robit. To som nevedela
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzka4444 Lenže nám dva roky ešte neprešli. Koberec nám robili v auguste. Ale ďakujem za radu ;-)
Odpovedať
@standa1982 Ahoj.Mohla by si my dať čislo na firmu čo ti robila ten kamenny koberec.Rozmyšlam že by sme aj my si dali ho spraviť.A mohla by si my napisať aky podklad si mala pod tym kamennym kobercom.Lebo my mame len vybetonovanu terasu a tam by sme ho chceli dať.A ak možem tak aj cenu do pošty ak ti to nerobi problem.Dikes.
Odpovedať
Profilova fotka
@petka456 ahoj, robila nám to firma Odt Mont zo ZV. Aj my sme mali len zabetónovanu terasu. Ale neviem ci by som sa už rozhodla pre nich. Cena za 45 m2 bola cca.1700 eur. Kontakt :p.Beseda +421903502299
Odpovedať
@standa1982 A nebola si s nimy spokojna.A davali ti aj niaku izolaciu pod ten koberec.A ta cena je aj s materialom robotou aj dopravou.Lebo my mame 25m2.Tak by bola cena ešte menšia.Diky za kontakt.A ako si s nimi spokojna bola dobre ti odviedli pracu,alebo nič moc.Dik.Ahoj.
Odpovedať
@standa1982 je mozne ze beton nenatreli penetrakom pred pokladkou a niekde sa to dobre neprilepilo o podklad.
Odpovedať
@zuzka4444 to ma tiez napadlo, ale mozno by to stacilo pretriet este z vrchu, aby to teda nepukalo casom este viac
Odpovedať
Profilova fotka
@petka456 to boa cena komplet. Samozrejme zalezi od materialu-vzorky, hrubky zrna. Nie som spokojna.
Odpovedať
Profilova fotka
@zuzka4444 Natierali,posypali pieskom....
Odpovedať
@standa1982 Diky za odpoved.Mohla by si my poslať fotku toho koberca.Rada by som videla ako to vypada.Ahoj.
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?