Ako spravit schody z terasy do domu

Caute, potreboval by som inspiraciu. Medzi terasou zo zamkovej dlazby a dverami mam vyskovy rozdiel na 2 schody. Chcel by som aby schody mali metrovu sirku a idealne aby boli bez murovania, kedze dlazba je az k domu. Napada ma skusit vyrobit nieco z jaklov, ale pomohlo by keby niekto vedel dodat aspon nejaky nakres, taktiez poradil z coho najlepsie spravit stupnice. Zatial si to predstavujem ako nosnu konstrukciu z profilov a stupnice napr z min 5 mm hrubeho plechu, pripadne drevoplastu. Budem rad za kazdy napad.
Odpovedať
Môj názor. Z plechu by to bolo hnusné. Ten drevoplast skôr. Neviem čo máš pod zamkovou ale ak nejaký štrk tak rátaj ze ti to sadne ešte aj 1-2 cm. Alebo hod sem fotku ako to vyzerá a poradíme co by bolo najlepšie s tým.
Odpovedať
Profilova fotka
@denbraven čo tak pokračovať palisádami a dlažbou?
Odpovedať
@jan45 To si moc dobre neviem predstavit, kedze dlzaba je az po sokel. Okrem toho by som potreboval aby tie schody boli "kompaktne" a zaberali co najmenej miesta.
Odpovedať
@denbraven aby to bolo pekne tak to vymuruj natiahni na to omietku ako máš na dome a stupnice daj podľa ĺubovole: dlažba, drevo, umelý kameň...
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?