Ako by ste navrhli pokračovať.

Rád by som poznal váš názor ako urobiť predné podlozenie kostry schodov. Do prava sa svah jemne zvažuje. Vychádza mi to tak sprosto že by som musel v strede aj vpravo odkopat a betóny utopiť hlbšie aby sa drevo dalo na čo položiť. ALE čo ak začne pršať? Mám tu ryhu ďalej prekopat a odvodnit smerom doprava? Alebo existuje lepšie riešenie ako to celé spáchať?
Odpovedať
@milan209 Chodník pred schodmi daj do vodováhy, ináč to bude vždy blbo vypadať.
Odpovedať
@milan209 Ešte dodám, že ten chodník sa dá pred schodmi ohnúť tak, že obrubník popri schodoch bude vo vodováhe, resp. v miernom spáde a protiľahlý obrubník bude mať normálne stúpanie. Alebo urob schod na chodníku.
Odpovedať
@viktor811 s chodníkom by som nerád dačo robil lebo to de facto nie je ani chodník ale prepoj medzi chodníkom a terasou. Ten sklon chodníka som chcel vyriešiť prvým schodom ktorý bude vľavo na úrovni obrubníka a vpravo už cca 17cm nad ním. Spredu to bude a aj po bokoch zadebnene takže to bude ok. Skôr ma zaujíma či to mám urobiť tak ako zamýšĺam. Ešte uvažujem pre zosilnenie konštrukcie schodov dať do stredu pod tie dosky čo tvoria kostru schodov šalovačky.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?