Aká dĺžka maekízi nad terasu je vhodná?

Profilova fotka
Ahojte, chceli by sme si teraz na jar dat namontovat markizu nad terasu, najlepsie taku co sama reaguje na vietor a v pripade silneho vetra sa stiahne. Mate s tym niekto skusenosti? Aka dlzka markizy je vhodna? Nasa terasa je dlha 8m a siroka 1,5m. Viete poradit spolahlivu firmu v BA ktora robi kvalitnu pracu za prijatelnu cenu? Dakujeeem!
Odpovedať
Profilova fotka
tak to aj mna zaujima, piste:)) pre mna by mala vyznam, keby mohla byt roztvorena aj ked prsi.. ale moze???
Odpovedať
Profilova fotka
super téma, 8-) ahojte kočky.l.. :-)
Odpovedať
čaute kočky :-) máme markízu so senzorom na vietor, vrele odporúčam ;-) Kati či môže byť roztvorená pri daždi neviem, ale asi skôr nie ako áno. Prikladám foto našej markízy. Terasu máme asi rovako veľkú ako ty vivianaba a markíza je 5m široká a výsuv má 2,6m. Je automatická, so senzorom. Robila nám to firma z NR, bližšie info v prípade záujmu cez IP. Cena 43.768,-Sk t.j. cca 1.450,-€.
Odpovedať
Profilova fotka
Kasarka - dakujem, velmi dobra informacia. Napises mi prosim ta kontakt na firmu do IP? Ako funguje ovladanie markizy ked pises ze je automaticka?
Odpovedať
na diaľkové ovládanie :-) s firmou sme mali 100% spokojnosť, veľmi príjemný a hlavne profesionálny prístup. Info ti posielam.
Odpovedať
Profilova fotka
*kasarka* aj aj by som poprosila o kontakt,, to cena aj smontážou? diki :-) máte ju úžasnú ,, no proste ako celý Váš domček... 8-) zelené kráľovstvo...
Odpovedať
Profilova fotka
no ,Katik, super, ale nasa terasa je asi 5,5 x neviem ci nie 3,5... to bude ina palka.. :-(
Odpovedať
Profilova fotka
uz som rozmyslala aj nad tym, dat urobit nejaku peknu drevenu tramovu konstrukciu, ale nie potom tahat nejake tahave rastliny, ale dat tam vzdy len na leto nejaku textilnu- na to urcenu- latku.. taku ako , prezeniem to, na kamiónich maju.... ale samozrejme nejaku peknu a dobru....len na vrch..lebo nieco take som raz videla a nevyzeralo to zle.. len neviem, kde by som nieco take zohnala...
Odpovedať
Alenka ď. a posielam :-) Kati určite budú na výstave nábytku tieto firmy, takže výstavné zľavy treba využiť... :-)
Odpovedať
Profilova fotka
:-) no, pochybujem, ze to bude tento rok pre nas realne...ale snad raz.. ;-)
Odpovedať
My sme dali pevnu konstrukciu na to tmavy lexan,nesnezi ani neprsi nam pod terasove dvere ani nemame strach ze by nam to poskodil vietor a pod.Aj to je fajn.Ale samozrejme kazdemu co vyhovuje....
Odpovedať
Profilova fotka
Dakujem vam. Urcite sa pojdeme pozriet na vystavu do Nitry, aj tak sa tam chystame takze okukneme aj markizy. Ramonn - zaujimavy napad, ale my chceme nieco co sa da vytiahnut a zatiahnut, vobec mi nevadi ze prsi/snezi na terasu v zime.
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
@katrin21, @alea23: ...môžem vás poprosiť o kontakt na tú firmu, čo spomínala kasarka ? (žiaľ, keďže ju dali mimo MS, nemám ju ako poprosiť)...prípadne prosím o info a skúsenosti s kvalitnými dodávateľmi markíz x-)
Odpovedať
@tinatin ... Tinka, bola si na stranke ksystem.sk? ..............zastupenie Blava, Nitra, Ziar n/Hronom, BB. Komunikovala som s nimi zatial len telefonicky a vyzrali velmi seriozne a skusene 8-) .
Odpovedať
@dada70 : vdaka, mrknem! este sme len zacali rozmyslat nad markizou alebo vobec ako spravime tienenie nasej terasy..moznoi az na jar ozaj podumame, ale treba byt pripraveny:-) :-D
Odpovedať
@tinatin .....presne ako hovoris! Tiez mame tu skusenost, ze nic nemozeme nechat na poslednu chvilu a mat to velmi dobre premyslene..... leto uz pomaly o mesiac konci, tak mate celu zimu na "spekulovanie". Dobre vymyslite! 8-) :-D ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@kasarka prosím ťa, je z nepremokavej látky? dá sa pod ňou sedieť aj keď prší trebárs? ďakujem
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?