Vnútorné maľovanie

Ahojte. Prosím o radu. V skratke. Rekonštrukcia stare múry nove strojove omietky Baumit 25imp (neviem ci som to spravne napisal) idem uz riesit malovku. Aky je presny postup? Sadrokartony uz mam vybrusene. Napenetrujem prvy krát necham vyschnut potom prvy krat namalujem potom urobim akrylovanie okolo sadrokartonov vyschne a namalujem druhy krát uz aj to naakrylovane? Aku farbu odporucate? Primalex obyc? Primalex Polar? Vdaka za rady
Odpovedať
@martinak15 postup presne ako si napísal.... Len osobne by som nepoužil primalex je to bordel riadny ;-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
Ahojte, potrebujem trosku poradit od skusenejsich. Oslovila ma manzelkina babka, ze ci by som jej nevymaloval obyvacku s chodbou. Ono nie je problem vymalovat, ale mam par otazok. Babka nechce vrazat moc penazi do obnovy stien, chce naozaj len vymalovat a dnes som bol pozriet steny a keby to je moj byt,tak to oskrabem cele dole a nanovo stierka a malovka. Problem je, ze miestami sa odlupuje farba aj na 10 cm..povyduvane .. miesta,ktore sa odlupuju chcem oskrabat a co dalej ? oskrabat,napenetrovat,vyschnut penetrak, slahany tmel,vyschnut,napenetrovat cele steny,vyschnut a namalovat 2x ? bude to ok? ako hovorim,nechce do toho vrazat nakolko uz ma 80r. a je to zbytocne. Chce mat len vymalovane. Dakujem za rady 😉 ..
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
@rouney Ahoj, penetračný náter je veľmi dôležitý. To som zistil, keď som ho zabudol naniesť pred maľovaním 😬 Nakoniec som sa obrátil na firmu, ktorá mi byt vymaľovala za veľmi dobrú cenu.
Odpovedať
@jorge15 ake problemy ti to spravilo?.. nepytam sa rypavo, len cisto zo zvedavosti...
Odpovedať
ono potom ta farba tak dobre nechyti, nie? ci sa moze stat este aj nieco ine?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?