Váleček nebo tapety - vaše zkušenosti?

Chtěla bych si zařídit ložnici v trochu retro stylu a k tomu patří vzorované stěny, chci nadčasový jemný vzor, šedobílá kombinace. Co je podle vašich zkušeností jednodušší? Vymalovat na bílo a nakoupit tapety nebo zkusit natřít na šedou a obstarat starý retro váleček? Dělají s ním dnes ještě malíři nebo je to jen na nás? Díky za názory a zkušenosti!
Odpovedať
Profilova fotka
Rozhodne vlies tapetu. Čistá rýchla práca, keď ťa omrzi jednoducho zmenis.
Odpovedať
Profilova fotka
zavisi od toho ake kvalitne mas steny... ci su uplne rovne a bez nenapadnych malych kamienkov to vsetko velmi vplyva na tapety pretoze ak je povrch steny nekvalitny tak ta tapeta nie je uplne rovna je skor hrbolata a niekedy na nej vidno koli tymto nerovnostiam bublinky. ale urcite ak mas steny v poriadku tak skor tapeta :-)
Odpovedať
tiez som viac za tapety, je to jednoduche nenarocne a vyber je ozaj obrovsky :-) teraz tiez sa trapim nad vyberom tapety ibaze nie na stenu ale na skrinu tak snad vyberiem dobre a nebudem si buchat hlavku :-D
Odpovedať
Díky za názory a teda, když máte tu praxi - jaký je rozdíl mezi vinylovou a vliesovou tapetou?Když to má být na novou stěnu do spálně.. Díky
Odpovedať
Profilova fotka
@toodlenoodle vinyl na mna posobi plastovo a umelo. Je omyvatelny a drahší, do spalne asi zbytočné. Vlies je na dotyk príjemný, tiež čiastočne omyvatelny, a je ich mega výber. Doma mám len vliesove. A ked ta omrzi strhnes bez poskodenia tapety či omietky.
Odpovedať
@jankazb ok, díky za info. porozhlídnu se:)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
@toodlenoodle a co tak benatsky stuk alebo nieco podobné?
Odpovedať
@multidekorsk díky, koupila jsem vliesovou tapetu -motiv drobné růže.
Odpovedať
@toodlenoodle Není zač. Teší ma že tobuz máte za sebou. Šťastné a veselé... :-)
Odpovedať
No za sebou ještě ne, jdeme teprve tapetovat, až se podaří "vykúriť" na správnou teplotu a vlhkost.. ještě řeším obývačku.. tam mám představu petrolejové stěny, takovou tapetu jsem zatím neviděla, asi budeme malovat..:)
Odpovedať
@fedor16 a kde pozeraš tapety na skrinu
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?