Tmavohnedá/olivová obývačka

takuto by som si predstavovala poradite ako to riesit, ktore steny ako namalovat? obyvacka klasisicky obdlznik
Odpovedať
Profilova fotka
nebude to moc tmave?Ako mne sa ta kombinacia paci,ale musi byt na to priestor a aj hodne bielej farby.Skor by som isla do doplnkov jednej z tych farieb.
Odpovedať
ano asi mas pravdu, ja sa citim v hnedej velmi dobre preto som po takej tuzila. ale asi to budem musiet zmenit..vdela by si mi nieco poradit?
Odpovedať
Profilova fotka
@livkaslivka neviem či je toto presne tmavo hnedo olivová - ale my sme dali takúto štruktúrovanú omietku a len na jednu stenu - možno to pomôže ako inšpirácia :-) https://www.modrastrecha-pro.sk/katal...
Odpovedať
CUBICA ...NEJDE MI TO POZRIET
Odpovedať
Profilova fotka
ja by som to riesila asi len tmavohnedou stenou a bielou stenou a na tu tmavohnedu stenu by som dala biele policky(policku) a na nu nieco olivovozelene(vaza,kvetinac a pod.) a na bielu stenu by som dala napr zaves,ak ak mas v plane,alebo na zem nejaky velky olivovy kvetinac.Alebo daj olivovu stenu + bielu stanu a hnede tie doplnky.
Odpovedať
DAKUEJM aj tak som uvazovala ...napr zejedna tmavo hneda a ostatne bledo hnedo-sede neviem tu farbu dobre popisat skoro ako khaki a olivove doplnky?
Odpovedať
@cubica nemozes mi to poslat na mail? nejde mi to
Odpovedať
poradte prosim este niekto s napadmi
Odpovedať
Profilova fotka
@livkaslivka a takto to ide http://www.modrastrecha.sk/katalog/fi...
Odpovedať
Profilova fotka
Moj nazor je, ist do svetlych farieb, tie tmave demonizuju priestor.. obyvacka by mala byt vzdusna svetlostou podla mna aby sa aj navsteva dobre citila ak teda chcem aj to ;-) .
Odpovedať
uz mi to ide mas to krasne...ja by som tu hnedu alebo taku khaki chcela...a k tejto farbe zvolit uz len kremovu alebo bielu?
Odpovedať
Profilova fotka
@livkaslivka alebo aj nejaké pekne drievko ale všetko záleží od konkrétnej situácie a ostatných použitých materiálov
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?