Tapety v detskej izbe

Ahojte, pytam sa pre sesternicu, ide o to, ze by chcela dvojickam (2,5ROKA) do detskej izby dat na jednu stenu tapetu, ale svokra ju odhovara, ze stena nebude dychat, ze to neni dobre, aj kvôli lepidlu ze je to skodlive pre deti, neviem ci myslela celkovo alebo nejake ´´vypary´´ a ze to deti strhnu a tam sa dostanu k lepidlu a jak to bude cistit a podobne.. =-) kedze sa do toho nerozumie ona ani ja, tak budem rada za vase rady a nazory a skusenosti kto v detskej izbe tapetu ma. Este raz dakujem. 8-)
Odpovedať
@miamia33 Myslím, že tapety do detskej izby sú lepšie ako maľovka. U papierových alebo vlesových tapiet určite nehrozí, že steny nebudú dýchať. Dnešné lepidlá nie sú o nič škodlivejšie ako farby. U nás bolo lepidlo cítiť len prvý deň, kým nevyschlo. Tapety sú na dotyk príjemnejšie a prípadné poškodené miesta ľahko zalepíš kúskom tapety. Kvalitne nalepené tapety môžu deti poškodiť ale určite nie len tak strhnúť. A tie fantastické detské vzory..., dvojičky sa určite potešia.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
Profilova fotka
Ja som tiez za tepety v detskej izbe, sice ju mame len okolo postele, lebo stena sa velmi spinila. Zaroven posobia ako mierne tlmice hluku a pocitovo su teplejsie. Viete niekto ake ceny za tapetovanie m2 su v BA a okoli bezne? A ak mate kontakt, tak budem vdacna! :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?