Tapeta s textilným povrchom za detskú posteľ

Profilova fotka
ahojte, chcela by som dat detom za postel tapetu s textilnym povrchom, mate s tym niekto skusenost? Chela by som vediet najma ci nevybledne, neosucha sa? snazim sa zohnat nejaku s jednoduchym modrobielym pasikom. vdaka.
Odpovedať
ja som nedavno lepil vliesovu tapetu.Vyblednut by nemala,no zosuchat sa ti moze.Viem si zivo predstavit,ako tam dieta s nechtikmi zosucha povrch :-) Mal som len malicko problem s lepenim,lebo tato tapeta je trochu tazsia ako papierova a nechyti na drsny povrch.Ak mas drsnu stierku,je treba ju rucne zbrusit do hladka.
Odpovedať
@kuracinarez prave som si objednala vliesovu tapetu, pravdepodobne si to nalepime sami, citala som ze treba odstranit nater rieditelny vodou, strirku tam mame hladku, myslela som z to len vymalujeme na bielo a nalepime, ake naradie je nutne, treba mi aj to kyvadielko, ako ste postupovali, dakujem Klaudia
Odpovedať
my sme lepili v novostavbe, na stenach sme mali stierku, tu sme napenetrovali a lepili.. z naradia sme mali len valcek a taku tu kefu ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
nerozumiem, je potrebne odstanit vofou rieditelny nater? to akoze, ked sme vymalovali, tak tu cast ktoru ideme tapetovat treba dat dole :-| ? ja idem tento projekt realizovat buduci tyzden,t ak vam poslem info, ako sa podarilo...
Odpovedať
@cinnamon daj si do googlu, navod vliesove tapety a v troch navodoch to tam pisu,
Odpovedať
@cinnamon ahoj, mozem sa spytat, ako teda projekt lepenia vliesovky dopadol? lebo tiez mam izbu vymalovu a chystam sa lepit na vymalovanu stenu. vdaka
Odpovedať
Kde ste kupovali viiesove tapety? Cez eshop? Ktorý?
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja som si prave vybrala jednu z tychto tapiet, chcem ju nalepit na sadrokarton, tak som zvedava, ci to pojde
Odpovedať
Profilova fotka
@iconka daj mi vediet ako to slo.. aj ja to tak chcem ...
Odpovedať
Profilova fotka
@maznacik007 dobre, snad sa k tomu dostaneme tento mesiac
Odpovedať
@iconka pojde to dobre, my mame v detskej nacapenu tapetu na sadrokartone ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
pravda je taka, ze sme si stale nenasli cas...tapeta je kupena, izba je prerobena komplet, novy nabytok, doplnky a vsetko. len tapeta stoji smutne v kute a caka na svoj den D. ako nas poznam bude tam aj o rok spokojne stat. ako sa prinutit...kupili sme tapetu esprit kids, pasikavu bielo, cerveno, modru...krasnu
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
Ahojte aj ja som sa rozhodla dať na chodbu tapetu, potrebujem poradiť, chcem dať tapetu a aj obrazy, chcela by som to skombinovať, len neviem či sa to velmi hodí kuk sem. http://www.umeniesveta.sk/umenie-svet... http://www.umeniesveta.sk/umenie-svet... tieto dva obrazy http://www.tapety-folie.sk/vliesova-t... čo vy nato?každa rada ma poteší
Odpovedať
cimika222: Je to velmi podobny motiv, no vysledny efekt by nemusel byt dobry. uplne staci, ak je na stene jeden vyrazny prvok, ktory pritiahne pozornost. odporucila by som preto bud jedno alebo druhe, no urcite nie spolu! Tato tapeta ma pomerne vyrazny motiv a davat na taku stenu este aj obraz - to by bolo uz moc - v tomto pripade plati, ze menej je niekedy viac :) Tieto obrazy by podla mna najlepsie vynikli na jednofarebnej svetlej stene. Este nieco -mimo tvojej otazky- ale doporucujem zvazit vyber farby tapety - mne sa zda prilis tmava. Zo skusenosti viem, ze tak farba-nater, ako aj tapety posobia na velkej ploche steny zvycajne tmavsie ako na kusku- vzorke. Ak mas velku chodbu s dostatkom prirodzeneho svetla, tak to riesit netreba, no ak mas malu tmavu chodbu ako ja, mohol by byt z toho pochmurny tmavy kut.
Odpovedať
úplne súhlasím s adela1. @adela1 čo hovoríš na biele tapety s bielym vzorom? my by sme takto chceli riešiť chodbu. k tomu svetlá podlaha gres so vzorom dreva, biele botníky, biela vešiaková stena a zrkadlová skriňa pre optické rozšírenie. chodba bude dlhá a úzka. ktorá je podľa teba naj...?
Odpovedať
a takýto nejaký nábytok si predstavujem na chodbu....
Odpovedať
tyli: pekné veci do chodby? Máš v pláne celú chodbu otapetovať? Čo šatník alebo vstavaná skriňa?
Odpovedať
@tvigy , chceli by sme otapetovať všetky steny. šatník bude z predu taký zrkadlový ako na obrázku - bude to vstavaná skriňa. botníky z obrázkov sú dosť drahé, tie zvažujeme dať vyrobiť, aj vešiakovú stenu podľa obrázku. ktorá tapeta by sa páčila tebe? alebo by mala byť nejakej inej farby? ja som ešte zvažovala odtieň biela káva.
Odpovedať
ešte som zvažovala takýto odtieň...
Odpovedať
tyli: tie horné veľmi pekné, aj odtieň bielej kávy môže byť super.
Odpovedať
@tyli biela je super, lebo rozjasnuje a opticky zvacsuje male priestory a najlepsie sa kombinuje s inymi farbami. riesenie interieru vsetko v bielej farbe je trendove, moze vsak posobit trochu sterilne. takyto priestor sa da krasne ozivit niekolkymi doplnkami vo vyraznej farbe (tyrkysova, oranzova, fuchsiova,..) - no chodba zvycajne nebyva priestorom na dekorovanie vankusmi, obrazmi, vazami, svieckami, a podobne... preto by som zvazila radsej nasledovne moznosti: ak budes mat nabytok cely biely (+zrkadlove dvere), zvolila by som tapetu skor v odtieni bielej kavy - velmi sa mi paci ta prva nepravidelne zvlnena s bielymi liniami. alebo ako druhu alternativu by som volila kombinaciu cisto bielej tapety, no u nabytku potom niektore casti v dekore tmaveho dreva - tak ako na prvej foto nabytku - tam su korpusy tmave a predne casti -dvierka biele.
Odpovedať
@adela1 ďakujem si zlato :-) vďaka za cenné rady :-)
Odpovedať
takáto farebná kombinácia, len s tapetami napríklad x-)
Odpovedať
@martinake tapety-folie.sk
Odpovedať
dnes sme sa pustili do tapetovanie, len sme zacali a uz sme aj skoncili, v lepidle boli same hrudky, neslo to rozmiesat(dokonca som obetovala aj mixer)kupila som v h----, zajtra musim ist do specializovanej predajne a kupit nove lepidlo, mate niekto s tymto skusenost
Odpovedať
@dudika - na prvy krat som to aj ja mala hrudkovane. Treba to prepasirovat napr. cez sitko. Chyba nebude v lepidle. :-)
Odpovedať
@evikg dakujem, to mi uz dnes radili, len som nemala nic cez co by som to prepasirovala, nevadi dufam ze na druhy pokus to uz bude ok.
Odpovedať
Profilova fotka
babenky, kde na internete sa daju za najlepsiu cenu zohnat vliesove tapety espirit kids? resp je dobra cena 24 eur za rolku - cca 5m2. diky ;-)
Odpovedať
bell, zavolaj do dimexu a budeš vedieť hneď
Odpovedať
Profilova fotka
@stolverka diiiky, o 5 eur menej za rolku ;-) moc dik vazne.
Odpovedať
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?