Striekali ste steny striekacou pištolou?

Chcela by som Vas poprosit o radu, ci mate skusenosti so striekanim stien striekaciou pistolou a tiez cim ste natierali radiatori? Dakujem ;-)
Odpovedať
steny sme nestriekali, ale radiatory ano. obyc. biely sprej na radiatory. osvedcil sa mi lepsie leskly.
Odpovedať
striekacia pistol u nas nic moc, lepsie to slo valcekom. radiator som natierala na byte rucne stetcom zarozakom, ale vysledok nebol az taky uspokojivy, ale bolo to ciste a to bolo hlavne ;-) . keby sme ich mohli dat dole, jednoznacne striekam sprejom.
Odpovedať
no to si vezmeš balónik, naplníš ho farbou a šmaríš krížom cez celú miestnosť na stenu ... a máš to :-) takto vymalovat izbu je moj sen ! ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@abbeylee a na stenu nejaký obraz od Martiny Navrátilovej- vytvorený spoločne s Jurajom Králikom, keď Martina odpaľovala na plátno tenisové loptičky namočené vo farbe :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Striekacia pistol nikdy viac, mali sme pozicanu tu z reklamy. Mali sme nove sterky a brutalne to pilo tu nastriekanu farbu, boli flaky. No proste nekonecna robota min. na 4 x sme to robili. Aj tak sme to potom dodatocne robili valcekom.
Odpovedať
Na nove omietky musí ísť penetračný náter pred malovaním.Ak ste ho nedali preto vam to robilo flaky a pilo farbu .
Odpovedať
Profilova fotka
My sme malovali cele poschodie striekacou pistolou a islo to uplne nadherne - hlavne stropy sa malovali lepsie ako valcekom a zvacsa stacila jedna vrstva bielej -miestami to chcelo prestriekat. prizemie este len malujeme - no uz dve vrstvy, aby to bolo sytejsie..Mame pistol od Boschu.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
Ahoj, tiez planujeme malovat pistolou. Chceme sa vyhnut strukture po valceku. Blondiee83 - ktory konkretny typ pistole od Boschu ste pouzili? Tiez sa asi priklaname k Bosch. Dik za radu :)
Odpovedať
Profilova fotka
kupil som tu kravinu paint zoom z teleshopingu.. vtedy sa este nepredavali rozne ine produkty ako teraz v baumaxe a podobne. Za 10min sa roztrhla hadica, za dalsich 10min sa upchala dierka na striekanie a za cca 2hod prestal ist kompresor.. skusal som skusal... hodil som to o zem, rozbilo sa to a bol som stastnejsi ako pri zaciatkoch striekania :D
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Striekal niekto steny? Robil by to znova tak? novostavba,sadrove omietky.Dik
Odpovedať
Profilova fotka
@vader100 mam vsade SDK a ano a ano :)
Odpovedať
Článok sa načítava...
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?