Ste spokojní s farbou Dulux na stene?

Dobrý den rozhodujeme sa nad farbami na stenu a chcem sa opýať či máte niekto skúsenosti s týmito farebnými farbami., Nakoľko som v predajni čítala že su aj umyvátelne a že rýchlo schnú. dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
mame s nimi vymalovanu vacsiu cast domu. mozem povedat, ze vynikajuca krycia schopnost a aj farbostalost je super. Co sa tyka tej umyvatelnosti. Je to trooooosicku :-D marketingovy tah, sice z nej co to umyjete a hlavne vam farba neostava na handre, ale neocakavajte zazraky tipu, oblejem stenu cajom a nebude tam ani fliacik. Zial bude. Musim ale povedat, ze pokial zasiahnete okamzite, skody na tejto farbe su skutocne minimalne.
Odpovedať
Profilova fotka
Mali sme s touto farbou vymalovany byt. Pri malovani domu nepocitam s inou farbou. Velmi dobra krycia schopnost - akurat pri bordovej farbe sme museli urobit niekolko naterov.
Odpovedať
tiez som s tym maloval chodbu - SUPER. Mne sa podarilo aj umyt skvrnu zo steny, neostala ziadna stopa. S predtym pouzivanym primalexom ci co to bolo sa neda ani porovnat. Dokonca som premaloval oranzovu na bledo fialovu - penetrak + 2 vrstvy a ani naznak povodnej farby.
Odpovedať
ano, dcera ma nou vymalovanu izbu, predtym bola stena rozne škvrnitá a dosť škaredá a teraz je fakt krásna, farba má dobrú kryciu schopnost a rychlo schne, velmi dobre sa s nou malovalo ... ale neplanujeme ju umyvať, nie je to zas taky typ nateru ako akrylatovy nater...
Odpovedať
Len odporucam, velmi dobre s nou malovalo. Nie je doslova umyvatelna - skor utieratelna, v zmysle v detskej izbe farbicky, capky okolo vypinacov a pod. S mokrou handrickou utres.
Odpovedať
Profilova fotka
Ano spokojny, cely dom malovany Duluxom. Suhlasim s tym co bolo povedane vyssie.
Odpovedať
Profilova fotka
Je vynikajuca daju sa vyborne prekryt male flaky a nevznikne ziaden iny odtien.
Odpovedať
Suhlasim s prispevkami hore, nasim zakaznikom odporucame prave farby Dulux.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
aj my sme s nou malovali celý dom, úplná spokojnosť :-)
Odpovedať
Aj my mame dulux vinyl matt. Nechali sme si namiesat podla vzorkovnika. Spokojnost maximlna. Jemne umyvatelna ako sa aj vyssie spominalo, aj vysoka krycia schopnost.
Odpovedať
Profilova fotka
aj ja mam cely dom s duluxom.paradna farba.uplna spokojnost.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
prosím vás kde sa da kupit odtien RUM Caramel od duluxu na sk? link?
Odpovedať
Článok sa načítava...
Diskusia pokračuje po 7 mesiacoch
a kde ste to nakupili?
Odpovedať
bauhaus a baumax míchá na počkání dle vzorníku
Odpovedať
uplna spokojnost, je super, dokonca ho staci ovela menej ako farby inej znacky...a ma super krycie vlastnosti
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
Aky je rozdiel vo farbach colours of the world,expert matt,perfect matt,vinyl matt,satin matt.atd?Myslim taku realnu skusenost ci je vidiet nejaky rozdiel po vymalovani.Neviem ako mam vybrat farbu na vapenno cementovu omietku.Farby sa neriedia a maju naozaj taku vydatnost ako udava vyrobca?Penetrak ste pouzili od dulux?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?