Povrch stien v miestnosti s virivkou a saunou

Profilova fotka
Dobry den, chcela by som poprosit o radu. Vykopali sme pod domom miestnost v ktorej ma byt virivka a sauna. Chcem sa opytat co by bolo vhodne dat na steny. Mtslim tym nejaku omietku, nater...? Okrem obkladaciek. Dakujem.
Odpovedať
Tak obkladačky,povedal by som,že sú nutnosť v takej miestnosti,lebo tam bude vysoká vlhkosť. Neviem si predstaviť ako utieras omietku na stene keď dowellnesujes😂😂😂. A taktiež aj poriadne odvetranie ak je to v zemi pod domom.
Odpovedať
@angie1301 keď sú steny v poriadku tak moze ist nater alebo nejaka omietka....kludne. Ako pripomenul @milos35 tam fakt bude treba poriadne vetranie,odsavanie vlhkosti.
Odpovedať
Profilova fotka
@matt79 ano tak s odvetravanim je to jasne to si poriesime ale zaujimalo ma ci nie je nejaka sikovna omietka/nater ze by sa nemuselo obkladat. Stale zvazujem ten stuk.
Odpovedať
@angie1301 pohladovy beton s upravou do vlhkych priestorov- polyuretan. Mame to v kupelni, aj v sprchaci
Odpovedať
@angie1301 moze aj stuk a aj pohladovy beton
Odpovedať
marocky stuk
Odpovedať
@angie1301 Ak je to pod domom volil by som obklad drevom. Aj pri vyssej vlhkosti to dobre znasa ( vid sauna ) ale hlavne kvôli ciastocnej eliminacii hluku z virivky. Slusna virivka vie byt aj dost hlucna. Takisto aj pod virivku by bolo vhodne podium aby sa vzruchy neprenasali vibráciami po stenách.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?