Penetrovanie stien pred vyschnutím

Dobrý deň. Rád by som sa spýtal na skúsenosti, resp. odobrné rady. 15.9. (6 týždňov) som mal dokončné omietky, od 6.10. (4 týždne) mám vyliaty anhydrid a od tohto týždňa dokončené SDK podhľady. Od minulého týždňa kúrením bežím na vysúšacom programe podlahovky pre odstránenie zvyškovej vody z poteru. Pred spustením kúrenia som mal v dome RV max 60-65%. Tento týždeň mi stúpla na nejakých 65-70%, po vyvetraní však aj pod 60%. "Problém" ale je, že vlhnú mi omietky v rohoch izieb, čo je pri vyparovaní vody z podlahy normálne. Nakoľko sa však ponáhľame, chcel by sm čo najskôr začať s penetráciou stien a SDK stropov. Je v poriadku, pokiaľ by som tento víkend začal s penetáciou? "Nezabedním" si penetráciou takto možnosť úniku vody z omietok? Nezačnú sa mi takto tvoriť plesne? Ďakujem.
Odpovedať
:-.
Odpovedať
Profilova fotka
Bez obáv môžete penetrovať.
Odpovedať
@janulikk jasne, to ze v technickych listoch penetracnych naterov pisu, ze sa maju natierat na suchy podklad bude urcite len taky vtip na pobavenie.
Odpovedať
@antonmesaros ďakujem, už dnes boli steny takmer suché, vrátane rohov, takže zajtra začínam bez obáv s penetráciou, vlhkomer ukazuje pod 60 :-)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?