NAPINANY STROP vs SDK

Ahojte.Z odstupom casu co je na nasom trhu mozno stupol poces spokojnych/nespokojnych majitelov napinanych stropov.Zaujimal by ma ich nazor a porovnanie z SDK stropom.Aky je cenovy a kvalitativny pomer.Jednoduchost montaze/demontaze osvetlenia.Prakticnost pri malovani.Udrzba .... Proste vsetko z realneho pouzivania a nie z prospektu predavajuceho produkt :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Osobne tiež silno uvažujem nad napinanym stropom. Výsledný cenový rozdiel oproti SDK mne vychádza zhruba 5€/m2. Takže si rád vypočujem pre a proti.
Odpovedať
@peter11balog ved toto.ze v podstate asi velky financny rozdiel v tom asi ani nebude.Len ake su akusenosti ludi co to realne maju.Ptrdajcovia yo vychvalia do nebies...
Odpovedať
@peter11balog ten rozdiel ti vysiel v prospech SDK ci napinaneho stropu?
Odpovedať
Profilova fotka
@marcel714 SDK na komplet s maľovaním zhruba 17€/m2, napinany strop 22€/m2.
Odpovedať
@peter11balog to je v pohode takto.len ktovie ako je to so svetlami.Bud je to tiesene LED pasikmi, v takom pripade co ak sa vypali.Ako sa to da vymenit.(pre obhajcov LED - aj najlepsi a najkvalitnejsi LED raz prestane svietit!) Alebo ak nie pasiky a instalacia bodoviek alebo lustra,ze ako ma to...
Odpovedať
@marcel714 napinany strop ma @maminecka2
Odpovedať
Profilova fotka
@marcel714 svietidlá sa riešia predpripravou, či už luster alebo bodovka. Tiež to o pár € navýši výslednú sumu. Led pás nad fóliou je znova niečo iné, tam musí ísť fólia ktorá prepúšťa svetlo. Predpokladám že je príplatková.
Odpovedať
Profilova fotka
@marcel714 zabudol som zarátať konštrukciu pre SDK do mojich výpočtov. Teda na komplet to bude 19€/m2 a nie 17€
Odpovedať
Profilova fotka
Vážne sa tu nenájde nikto, kto by mal skúsenosti s napinanym stropom ?
Odpovedať
@peter11balog co konkretne ta zaujima
Odpovedať
Profilova fotka
jednoznačne je to drahšie ale čista praca a rychla...ja mam obyvačku 50m2 tak to by ma vyšlo draho ale ked si predstavim sdk tu špinavu pracu brusenie atd. tak by som už zvolila ten napinaci strop radšej
Odpovedať
Profilova fotka
@sevciklc reálne skúsenosti. Napríklad digestor nezachytí všetky výpary, neostanú časom škvrny na strope ? Tak isto v kúpeľni po intenzívnom sprchovaní ak sa orosí. V prípade zašpinenia a následnom umytí by som mal strach zo šmúh. Ďalej problémy ktoré môžu vzniknúť pri maľovaní stien.
Odpovedať
Článok sa načítava...
@peter11balog mame to kratko ale ked sme.montovali velke svetlo 80*80 tak bol strop zapackany umyte liehom bez smuh s mikrovlaknom.
Odpovedať
Profilova fotka
@sevciklc a máš lesklý alebo matný ?
Odpovedať
Sdk urobíš aj sám čo usetris za prácu. Napínany asi sám nie .
Odpovedať
Profilova fotka
@fugas20 ak si zručný urobíš sám aj napinany, stačí naštudovať postup. Ak niesi neurobíš ani sdk.
Odpovedať
@peter11balog aj leskly aj matny v kupelni je leskly v kuchyni matny. @fugas20 a co usetris tvoja.praca ta stoji minimalne cas. za cas za ktory ti spravia komplet strop ty nebudes mat hotovu ani konstrukciu.
Odpovedať
Profilova fotka
@peter11balog ja by som sa skor opytal ake ma vobec plusy ten foliovy strop lebo neviem prist ani na jedno plus oproti hocijakemu inemu stropu, ,keby ze to stoji par eur co by aj malo tak ok ze niekto si da to najlacnejsie kvoli peniazom, ale inac fakt nechapem? to kto vam dal taku myslienku?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?