Musia byt na wc kachlicky?

Dobre viem ze nemusia byt na wc kachlicky, kazdy si moze spravit podla svojich predstav ale..... Mame oddelene wc a kupelku. Viem ze ani v kupelke nemusia byt kachlicky ale pride mi to najpraktickejsie aj na dkazke a aj na stene koli vode. Ako je to s wc? Zatial tam mame kachlicky ale ja by som ich dala rada dole a len vymalovala a na jednu stenu dala tapetu. Manzeltvrdi ze to nie je dobry napad.
Odpovedať
A my nemáme žiadne kachličky na WC a je to čisté a nechýbajú tam ani, ani po roku nepozorujeme žiadny problém.
Odpovedať
Ľachšie sa ti bude dezinfikovať obklad ako maľovka ;-)
Odpovedať
ked tam das umyvatelnu farbu, tak je to z hladiska udrzby asi zajedno, akurat ta farba bude lacnejsia ako obklad.
Odpovedať
Profilova fotka
dá sa tá tapeta aj dodatočne dotvoriť?
Odpovedať
aj my nemame obklad a vyzera to super...mame tam len omietku
Odpovedať
uplne v pohode bez kachliciek ...
Odpovedať
Profilova fotka
Nemusia byť kachličky vodouumývateľné farby sa dajú umývať nikoľko stoviek cyklov.
Odpovedať
neviem si WC predstavit bez kachliciek z jedineho dovodu : hygiena...raz za cas predsa musis prebehnut savon alebo sanytolom obklad na wc, hlavne aj ide o klasicke malinke priestory, ved si predstav, co sa ponalepuje na okolie ked spláchnes ...uz v kupelni je to ok, ked niesu kachlicky, tam je to o estetike co sa komu paci...ale wc na ktorom neviem vydezinfikovat steny si predstavit neviem..a tapúetu uz vobec....opakujem,neriesim teraz esteticku stranku tam si da ako vravis kto chce co chce...ale ta hygiena je hlavne na WC prvorada aspon pre mna...ja prebehnem kachlicky dverea klucky sanytolom kazdy druhy tyzden...neviem si predstavit iba malovku .alebo nieco ine neudrziavatelne..tak zvaz popripade aj tento aspekt (nehovorim ze to tak musi kazdy vykonavat ja som naozaj cistotna v tomo smere) ale ked sa budesrozhodovat, mala by si mysliet aj na tuto vec...:) :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Bakterie bakterie bakterie... Nevidno ich... Ale su tam...
Odpovedať
@madein1974 uz ta vidim ako kazdy den drhnes obkladacky na wc savom :)
Odpovedať
Profilova fotka
@madein1974 ze WC je podla viacerych experimentov a testovani to nacistejsie miesto v dome co sa tyka bakterii :)
Odpovedať
My mame len vymalovane a ked budeme prerabat, dam urcite vykachlickovat... Raz som isla do wc vyliat skysnuty bazovy sirup, ktory mi vybuchol v ruke - ostriekalo to cele wc, musela som znova malovat - inak by som len utrela. A dcera mala akusi grcacku, ledva sa trafila do wc, odvtedy to mame flakate, no fakt to nevyzera moc vabne, musim to zase premalovat. Za 6 rokov 3x malovat, akoze da sa to, ale stacilo utriet... Takze z mojho pohladu je obklad na wc jednoznacne potrebny...
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
My máme u starkej už 10 rokov tatranský (dreveny) obklad.A je to uplne v pohode zatial sme nemali problem ohladom cistenia. Takze je nekonecno moznosti ako nahradit obklad. :-)
Odpovedať
co tak lacobel? mohol by byt tiez v pohode udrziavatelny.
Odpovedať
@jaja018 a ako to chcete utierat, dezinfikovat, cistit? to budete aspon 1x mesacne malovat, aby ste to mali ciste? kachlicky su velmi prakticke. my ich mame aj v spajzi na stenach. odporucam.
Odpovedať
pol kachličky, pol tapeta O)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Určite kachličky, keď aj nie po strop ale aspoň ten meter. Ja mám bohužiaľ ešte wc neprerobené takže mám len maľovku ale sa už neviem dočkať kedy príde na rad aj wc. Samozrejme v prvom rade ide o čistotu, dezinfekciu a v druhom rade, keď niečo vylievam do wc tak skoro stále mi niečo vyfrkne na stenu takže sú už krásne:-)
Odpovedať
urcite kachlicky bakterie su vsade a z kachliciek sa ich najlepsie zbavis mas lahsiu udzbu wc
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?