Máte niekto napínacie panely na stenu a strop?

Profilova fotka
dnes som sa dostala k tomuto clanku: http://lepsiebyvanie.centrum.sk/dopln... mate niekto o tomto sposobe aplikacie nejake podrobnejsie info? pripadne mate to niekto doma?
Odpovedať
To sú bežne textilné tapety.
Odpovedať
ferka neviem či je to až také bežné. viete niekto o tom niečo bližšie? Ako sa to prichytáva na stenu. Páčilo by sa mi to viac ako klasické tapety, ktoré sa lepia.
Odpovedať
Profilova fotka
a mna by aj zaujimalo, ci to zvladneme ako laici namontovat, ci to robi len dajaky zauceny specialista a kde take firmy najst...
Odpovedať
Sú špecializované obchody, tam sa spýtaj, kto to realizuje. Neviem či by Ste to zvládli, lebo treba poznať grífy pri tapetovaní. A tieto materiály sú drahé, a ak by Ste to pokazili, škoda.
Odpovedať
Profilova fotka
Neviem či vám to pomôže, ale aspoň môžte kuknúť v týchto linkoch ako pripevňujú na stenu tie napínacia panely. http://prima.stream.cz/jak-se-stavi-s... http://prima.stream.cz/jak-se-stavi-s...
Odpovedať
Profilova fotka
zuzimao: dik za tie linky... tie casti Jak se stavi sen som zrovna nevidela... takze predstava o montazi je. a skusim pozriet niekde v okoli ci to niekto ponuka aj s montazou :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Nemáš za čo. :-) Som rada, že aspoň trošku som pomohla.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?