Malba na stenu

Ahojte, mate nietko skusenosti s malovanim nejakych obrazkov na stenu? ...stenu máme namalovanú klasickým primalexom a chystám sa na nu niečo vkustné namalovat len neviem ake farby použit :) ...dočitala so msa že akrylove ale nemam s nimi skusenosti ani ako sa použivaju ani ako sa riedia alebo ako to funguje..som myslela že stačí temperkou :D ale tak ako "amater" ktory vie kreslit rozmyslam čo použit :) Dakujem za návrhy skúsenosti a postrehy ;)
Odpovedať
Profilova fotka
@hannah2000 manzelka malovala (na odporucanie ludi co sa tomu venuju), tonovacie farby "Kana pigment tekuty", koncentrovany, a malovala priamo s nim ... neridila ..
Odpovedať
Profilova fotka
@hannah2000 akrylove farby jednoznacne. daler rowney :) ziadne tonovacky a podobne, tieto farby blednu, akryl ma vysoku svetlostalost a je oteruvzdorny :) , posielam jednu moju pracu.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 4 mesiacoch
Profilova fotka
Ahoj, chcela by som sa opýtať či by si niekto trúfol namaľovať stenu cca 1,90 x 4,00 m, nemusí byť celý výška. je to v rámci točitého schodiska. Máme predstavu 3d priestoru, ktorý by pokračoval, niečo ako kamenné uličky v prímorských mestách - schody niekam... :D, okná, alebo nejaké kvety, pouličné osvetlenie. Vo svetlých farbách. Fotky sú ilustratívne. Predávajú také tapety, ale nesedia rozmery a nie je to ono. Kresba je kresba. Páčilo by sa nám aj prevedenie starých dvier a okna... prosím ak niekto má skúsenosti mohli by ste sa ozvať. Prebrali by sme podmienky... moc ďakujem...Maťa
Odpovedať
tak to je krasne, ten obraz kde su aj kresla a sedacka, tak to by som hned chcela
Odpovedať
@mata74 teraz som sa dozvedela, ze sa daju vyrobit aj taketo tapety, tak ja to budem riesit s tapetami
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?