Kreatívny maliar

Ahojte, máte nápad ako spestriť stenu v obývačke? Ako ste to riešili vy? Ste vy kreatívnym maliarom, alebo poznáte nejakého?
Odpovedať
ahoj, napis akej farby mas stenu, aky typ bytu, teraz su moderne aj tapety. Maliar alebo skor dizajner by mozno pomohol tiez :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@kristinka.s Tapeta, prípadne maľba na stenu...
Odpovedať
alebo kamenny obklad a a do toho vytrinky so svetlom :) a v nich ozdobne vazy s bambusom. alebo - natri stenu jednou farbou a mozes tam nalepit nejaku velku nalepku na stenu - take tie biele kvety, ornamenty a pod. alebo to aj podla predlohy namalovat alebo si este tu na stranke popozeraj rozne obyvacky pre inspiracie. trosku sa tu ponuraj :)
Odpovedať
Super, dakujem za napady. Paci sa mi ten napad s kamennym obkladom, to by sa na masi aj celkom hodilo. Pokukam este nieco vo fotoblogoch, aby som sa nechala inspirovat. Nasla som dnes zaujimavu stranku s pribehmi, inspiraciami: http://test01.zariadim.sk/blog/item?i... Aj toto sa mi celkom paci, a vyzera to jednoducho :-) Na stranke je mozne pridat aj pochvaly, pozitivne referencie na skutocne overejnych dodavatelov. Ludia tak ziskaju napady, rady a hlavne typy na tych "skutocnych odbornikov" :-)
Odpovedať
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Diskusia pokračuje po 2 mesiacoch
Ahoj, ja som urobila svoju obyvaciu stenu takto, je to kombinacia obkladu, tapety a drevenych masivov, tie sa natru podla potreby na pozadovany otien. Este na krb nejaky pekny portal, dorobit obklad z boku a bude to hotovo. Mozno ta to inspiruje
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
žeby s benátskym štukom?
Odpovedať
zeby nase dekoracky :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
chcem sa opýtať či je možné použíť tapetu na krb ?samozrejme nie okolo ohniska ?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?