Kamenná dyha v interiéri

Pekný deň, prosím Vás, má niekto z Vás skúsenosti s použitím kamennej dýhy na stenu, prípad. na kuchynskú pracovnú dosku. Vopred ďakujem za odpoveď.
Odpovedať
Máš nejakú presnú predstavu, čo by si chcela? Daj foto.
Odpovedať
@fardys ta "panelova" stena za tv
Odpovedať
tak vyzerá to dobre. prečo sa pýtaš na skúsenosti? alebo z čoho máš strach?
Odpovedať
Profilova fotka
@evita31 Ak myslis dosku z umeleho kamena, my mame taku na kuchynskej linke a zastene. Je to super.
Odpovedať
@bernard_1 nemam strach :) len by som chcela vediet, viac informacii. Na tej dyhe je vzadu samolepiaca folia a vraj aplikacie nie je narocna, ale hladam cloveka, kto s tym ma osobnu skusenost. @miyajima umely kamen je TOP - ale je to financne narocnejsia zalezitost a davat to este na stenu by uz bolo asi moc. Aka firma Vam to robila? A je teda pravda, ze co sa tyka financii tak pomer doska z umeleho kamena + zastena a cela kuchynska linka je 1:1? :)
Odpovedať
Profilova fotka
@evita31 Robila nam ju firma Mipex. Jedna sa o Hi-Macs umely kamen. Cenovy pomer si uz nepamatam.
Odpovedať
Profilova fotka
Zdravím. Mám ju na stene za kuchynskou linkou. V mojej galérii je foto. Na kuchynskú linku by som to asi nedával. Je to predsa len čistý kameň a ten je nasiakavý a tiež by sa mohol poškodiť (neskúšal som). Robí sa stým dobre. Len si treba dať pozor na pravouhlosť a rovnosť strán. Dá sa to rezať a strihať no treba na to trohu praxe. Čo sa týka lepenia tam nie je žiaden problém, drží dobre. Ako bude fungvť za varnou doskou ešte neviem. Je na to špeciálna penetrácia tak uvidíme, ešte sme tam nevysmážali.
Odpovedať
@durim vdaka za info a zdielanie skusenosti :) Stale to riesime, uvazujeme uz aj nad klasickym obkladom/keramickou dlazbou. Trochu sa obavam, aby to neposobilo chladne. Sama som zvedava na konecne riesenie. Ked pozeram nato co ste postavili vy, tak mam pocit, ze mne by asi praskla hlava, lebo ja riesim len interier bytu :D Vy to mate ABSOLUTNE TOP :)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 2 rokoch
@evita31 Ahoj ako ste to nakoniec vyriešili? vybrali ste si tú kamennú dýhu? Máte teraz s ňou dobré skusenosti?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?