Graffiti verzus 3D maľba do obývačky

Profilova fotka
Ahojte.. Za kratky cas zaciname s prerabkou bytu. Do obyvky by sme chceli na jednu stenu ( 3,45 x 2, 60m ) samozrejme nie celu, zhurba na cca 1 x 1,5 - 2m graffitti, pripadne nejaku 3D malbu. Vedeli by ste o niekom, kto robi podobne parady za rozumnu sumu?? Respektive za aku cenu sa pohybuju dane malby?? Pripadne aj nejake napady, inspiracie, alebo nieco podobne.. Obyvka bude spojená s jedalnou, respektive bude tam jedalensky stol so stolickami, biela kozena sedacka, biela obyvacia stena a pred spominanou stenou, ktoru by sme chceli pomalovat budu dve skrinky s akvarkami, prave nad tie akvarka by sme chceli tu malbu. Len dodam, ze sme z Nitry. Dakujem vopred velmi pekne. ;-)
Odpovedať
1
2
@barbarosa hmm nepoznám, možno by som to riešila 3d tapetou, alebo skús na blog sasha
Odpovedať
Profilova fotka
@tajga ak existuje 3D tapeta co sa vyrovna 3D malbe tak potom neni o com, ale neverim, ze sa nieco take najde. aj aby bola original, co malby vacsinou su a tapetu by som musel potiahnut od zeme po strop asi. ale dakujem za napad, skusim aj take nieco pozret :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahojte.. Nikto nic teda?? Nepoznate nahodou nejakych graffittakov?? Diky moc este raz..
Odpovedať
@barbarosa V Malackách chodievame do fastfoodu - reštaurácie, kde sú graffiti steny, aj je tam odkaz na firmu... len si neviem spomenúť.
Odpovedať
Profilova fotka
@blacksr ahoj, kedze chodievate, asi ste tam neboli naposledy a ked ta pekne poprosim, pozrela by si sa prosim na tu firmu ked tam pojdete nabuduce?? hadam to pomoze aj inym ludom ;-) vopred dakujem..
Odpovedať
@barbarosa mám šikovné deti, ktoré si pamätajú všetko, kuk ip
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@ivegh prave pred chvilkou som dostal mail z Vami spominanej int. stranky, ze 3D malby nerobia, na graffitti som sa ich nepytal.. netusim kolko vobec stoja take malby, takze neviem Vam povedat, ale skor nie profesionala.. dakujem vopred..
Odpovedať
@barbarosa aku mate predstavu? Co by malo byt na malbe?
Odpovedať
Profilova fotka
@barbarosa Tak ako pisal idom je nutne vediet asi aka je vasa predstava a co ocakavate od priestoru, ktory chcete vytvorit. Kedze hovorite o 3D hlbke potom, asi klasicke ponatie grafity ci uz ako idom prilozil pripadne ako prikladam aj ja vas dostatocne neuspokojuje. Preto by bolo dobre vediet blizsie vasu predstavu. Napr. vytvorenie 3D virtualneho pohladu do prostredia "vyhlad z okna a podobne".
Odpovedať
Profilova fotka
@ivegh dakujem pekne za par nametov.. ten druhy a treti pridany obrazok od idom su velmi podarene.. neviem ci som to uz spominal, ale samozrejme rozhoduje aj cena, naozaj ani nemam ponatia, kolko by mohla 3D malba stat.. nemam presne vybrate, ze toto, alebo toto, skusim pohladat nejake konkretne veci, co ma zaujmu a prihodim ich sem pre predstavivost.. neviem ani co by stal taky graffitt, kedze by to bolo asi jednoduchsie, ako nejaka 3D malba.. ak viete orientacnu sumu, za kolko sa asi pohybuju taketo malby, mohli by ste prosim napisat?? dakujem vopred velmi pekne..
Odpovedať
Profilova fotka
@idom popozeram nieco konrektne a pridam to sem.. dakujem vopred za namety..
Odpovedať
Článok sa načítava...
@blacksr Ahoj Jarka, môžeš prosím Ťa aj mne poslať do ip tú firmu? Díky pekne
Odpovedať
@ivegh @idom ...pani viete kreslit aj nieco taketo? : http://www.youtube.com/watch?v=ilAB8d... ...na ebay kupim farbu ale nevieme najst nikoho kto by sa na to podal....chceli by sme pokryt plochu 6,5x 4,5m....
Odpovedať
Profilova fotka
@ adam_janka nieco podobne sa malovalo v Povazskej Bystrici u mojho klienta. Namet bol detska izba - vesmir. No nemalovalo sa to s fosforujucimi farbami. Nemyslim, ze by to mal byt problem. Otazne je, ze v akych baleniach su farby a co stoja. Aby investicny zamer bol rozumny. Priznam sa z profesneho hladiska ma taka realizacia celkom zaujima nakolko by to obohatilo portfolio nasho atelieru. Samozrejme to ma potom siroke uplatnenie v interieri a exterieri (napr. viem si predstavit to odskusat ako potlac na nabytkovej zostave v obyvacej izbe). Otazne je do akych detailov a ktore suhvezdia by sa malovali, lebo od toho zalezi, ktory umelec by bol pri realizacii.
Odpovedať
@ivegh - mapu suhvezdi a pozicie galaxii, hviezdokop a hmlovin by som poskytol ja.... ebay cena: http://www.ebay.com/itm/GLOW-in-the-D... ...mozem poprosit do spravy cenu prace?....cca
Odpovedať
@barbarosa ok daj potom vediet tvoju predstavu @adam_janka toto by ma nebavilo kreslit :)
Odpovedať
@idom - treba pozriet na finalnu fazu a efekt. Myslim ze ak nakresli niekto taketo nieco tak ma uzasne referencie....
Odpovedať
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
Príspevok bol zmazaný adminom, lebo nespĺňal Pravidlá prispievania do fóra.
Profilova fotka
@idom takze trosku som hladal v obrazkoch a oslovilo ma nieco take ako je v pripojenych obrazkoch nizsie.. nie ani to co je priamo na nich teda detailne, ale ta ,,rozbita,, stea, alebo padajuca, alebo nieco take vyzera to skvele.. uz co bude stredobodom obrazu fakt neviem a chcelo by to poriadne sa rozhodnut, ale ta rozpadavajuca sa stena sa mi velmi lubi, dalo by sa take nieco zrealizovat a co by nieco take stalo?? staci cca ci vobec mozem o to uvazovat.. ten zralok tam je len ako dodatok, to sa mi lubi ako to vystupuje.. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
1200eur stena rozmer : 3x4m
Odpovedať
Profilova fotka
@andyfoto cize 3,5 x 1,5m by vyslo cca 450 - 500€?? a keby to mala byt len rozpadajuca sa stena a vnutri vlastne nic, teda cierne miesto neja vytienovane?? to by kolko vyslo?? diky moc..
Odpovedať
Profilova fotka
@barbarosa ja viem len tuto cenu co robil raz kamarat, grafitak..nevidel som to osobne, neviem povedat. zistim dam vediet
Odpovedať
Profilova fotka
@andyfoto ahaaaaaaaaaaa okej.. fajn vediet no.. to by bolo najlepsie sa stretnut a dohodnut.. aj tak dik..
Odpovedať
Nevahaj skus pozriet 3D struktury je to najnovsi trend v malovani interierov kazda stena je original http://maliarske.wix.com/studio#!port...
Odpovedať
Profilova fotka
@peterholy toto som uz pozeral.. chcel by som skor nejaku malbu, aj ked samozrejme zavisi od ceny no.. ale diky moc..
Odpovedať
Profilova fotka
@barbarosa potom doporucujem skusit este http://www.krajsiesteny.sk su sikovni
Odpovedať
Zdravím šeckých, volám sa Blu a trošku malujem. čistá amaterita...nájdete ma na fb pod Blu Kment...
Odpovedať
Profilova fotka
@bludesigns4 AHoj.. co vsetko by si vedel namalovat, respektive co ta bavi malovat, pripadne v akych velkostiach, farebnosti, alebo nejakom style?? vyssie som pridaval nejake obrazky, co by som chcel zrealizovat u mna v byte.. take nieco by ti slo?? diky moc zatial..
Odpovedať
1
2
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?