Farby Sniežka z Poľska

Profilova fotka
Ahojte, mate niekto skúsenosť s farbami značky Sniéžka z Polska? Chcela by som od nich pouzit viac odtienov, ale neviem, nakolko budu krycie, budem vdacna, ak mi date aj tip na farbu, ktorou ste boli spokojni :)
Odpovedať
Profilova fotka
noo my ju davame na steny.. a muz povedal, ze sniezka lepsie kryje a nerobi flaky ako napr. primalex namiesany vo farbe..ten primalex musime viac krat pretriet, pretoze sa robia ciary :-( (myslim ze sa nemylim a je to primalex :-))
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 mesiacoch
použil som bielu sniežku a kryje jak šalena. naše farby sa nechytaju. odporúčam.
Odpovedať
Profilova fotka
máme na stenách už skoro 3 roky a paráda, krásne farby, perfektne kryjú, jednoznačne odporúčam :-)
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 3 rokoch
Mate niekto skusenosti? po rokoch nieje problem s premalovanim?Pouzil to niekto aj na sadrovu omietku?
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
Mame takmer v celom dome sniezku na sadrovych omietkach a som spokojna. Hladala som hlavne umyvatelnu farbu, kedze mame male deti a osvedcila sa. Prave dnes sme boli kupovat farbu, kedze preslo od malovania pat rokov a opat sme sa rozhodli pre sniezku. Vsimla som si, ze uz maju v ponuke aj s oznacenim satenova, je drahsia, ale ma lesklejsi odtien.
Odpovedať
My ju mame komplet vsade. Dom + byt.. ja to volam blbuvzdorna farba :-D Nech tym valcekom beham ako chcem vzdy je to po vyschnuti krasne. Ked niekde nieco dotriem tak to vobec nevidiet. Po domalovani sa lahko umyva z podlahy a pod...ak zaprskam :-) Mali sme aj dulux ale tato nam viac vyhovuje. A ta ich biela je fakt biela. V podstate uz inu ani nekupujeme ked treba malovat.
Odpovedať
Profilova fotka
@tixi tu satenovu ste skusali? Ci nie? Mame ist nasim pomoct buduci vikend malovat a otec hovoril, ze by chcel tu sniezku vyskusat, lebo, ze od suseda pocul na nu chvalu, tak premyslame, ze ktoru by sme kupili, ktora bude najvhodnejsia :-)
Odpovedať
@janaigor satenovu sme nebrali, ale mne sa velmi pacila. Je z nej na vyber viacero odtienov, je sice trosku drahsia, ale vacsinou sa asi nedava do celeho domu, len tam, kde clovek chce aby vynikla ako je obyvacka, ci vstupna hala. Bola z nej vymalovana jedna cela stena v predajni a naozaj to ukazalo velmi pekne aj, ked moj muz povedal, ze on ani rozdiel medzi nou a klasickou nevidi :)
Odpovedať
Profilova fotka
@tixi to je normalne, to su chlapi, oni taketo veci po vacsine nevidia :-) Chcu malovat spalnu hlavne teraz a potom obyvacku neviem kedy, ale skor asi na jar. Myslim, ze spalna by tiez mohla byt fajn nie?
Odpovedať
@janaigor mne by sa ta satenova pacila vlastne vsade. Malovanie uz mame za sebou, so sniezkou som aj teraz spokojna, dobre sa umyvali pripadne "kvapkance" rychlo schla, prekryla tiez co bolo treba...Ked som bola v obchode, kde sa vylucne predava tato znacka farby, tak som zistila, ze vyrabaju aj dekoracne stierky a benatsky stuk. Tu dekoracnu stierku sa chystam zakupit na jednu stenu v predsieni. Ma s nou niekto skusenost?
Odpovedať
@tixi snieżka dekoratívne omietky sú celkom fajn. Robil som s nimi.....odporúčam ;-)
Odpovedať
Profilova fotka
@tixi kvapkance veru aj mna vedeli pri inej farbe vytocit a to este moj muz, ze utri tu rychlo a ochvilu zase na tom istom mieste, obcas jak na baterky keby som bola :-D Aj benatsky stuk? To som nevedela, ze aj taketo, tak snad to boli OK :-)
Odpovedať
Článok sa načítava...
Profilova fotka
@miguelx ahoj prosim ta davali ste ju na nove omietky? aj ste predtym davali nejaky penetrak? ci rovno tu farbu? dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
@tixi ahoj prosim ta davali ste ju na nove omietky? aj ste predtym davali nejaky penetrak? ci rovno tu farbu? dakujem
Odpovedať
@ninaclaudius ano slo to na nove omietky. Predtym den sme 1x napenetrovali steny
Odpovedať
@ninaclaudius ked tu bol majster, tak hovoril, ze penetrak je potrebny, zatial sme este nedavali, snad do vianoc stihneme, potom mozem poslat foto :)
Odpovedať
Profilova fotka
@miguelx dakujem a nazov penetraku vies?
Odpovedať
Profilova fotka
@tixi dakujem, tak daj vediet, co ste davali, aky penetrak, ahoj
Odpovedať
@ninaclaudius klasika. den braven hlbkový penetračný náter
Odpovedať
Profilova fotka
@miguelx dakujem
Odpovedať
Profilova fotka
Snežka je fajn, maľovali sme s ňou už veľa krát, a nebol s ňou problém. Kryje pekne a nezanecháva žiadne fľaky..
Odpovedať
Zdravim... A kde sa dá vlastne kúpiť?
Odpovedať
@titanius merkury market
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 6 mesiacoch
@miguelx cauko.....si riedil penetrák 1:3 , alebo nie ? farbu si riedil,alebo nie? lebo ju nepoznám,ale tiež chcem skúsiť - rozmýšlam , den braven 1x + snežka 2x ...hovoríš,že na sadrové brúsené pohoda farba , nedával si to náhodou aj na strop kartónový takto? dik za info
Odpovedať
@marian28 ahoj. penetrák som riedil tak ako píšeš. farbu ale vôbec nie. ked ju uvidíš, uznáš že to je nezmysel. je dosť riedka oproti napr. duluxu čo som skúšal. áno, šlo to aj na sdk strop... tiež žiadny problém :-)
Odpovedať
@marian28 odporucam neriedit alebo fakt len minimum. Je dost riedka a ked ju este rozriedis budes musiet robit viacej naterov ako je obvykle,aby dobre kryla.
Odpovedať
Diskusia pokračuje po 1 roku
ake mate skusenosti s vydatnostou tejto farby? naozaj sa da namalovat tolko stvorcovych metrov, ako uvadzaju na obale ?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?