Farby a ich označenie vo vzorkovníku

ahojte, chceme vymalovat kuchynu a obyvacku, takze si potrebujeme vybrat farbu. maliar nam dal do ruky vzorkovnik primalex procolor s milionom farieb a ich odtienov. nas problem teda je: privela moznosti :). myslite, ze sa da niekede najst zoznam beznych farieb, ktore si ludia davaju a k nim odkaz na kod zo vzorkovnika? :)
Odpovedať
čo sú to bežné farby? ľudia si dávajú to čo sa im hodí a páči. Žiadna uniformita. Veď chod do baumaxu a tam sú malé vzorkovníky, s tým sa vám bude robiť lepšie, lebo je ich menej.
Odpovedať
Profilova fotka
@makowski Dobry maliar ma byt aj od toho, aby poradil klientovi, aka farba sa hodi a aka nie, ked vidi, ze klient si nie je isty a potrebuje help. Teda aspon mna to bavi, diskutovat s mojimi klientami o farbach, lebo vacsinou spolocne vytvorime pekne dielo, tak aby bol hlavne on spokojny. Vsak posli nejaku fotku aktualneho stavu... S farbami sa da aj vela pokazit, nielen vylepsit.
Odpovedať
Profilova fotka
@makowski To máte ťažké .Chlapi rozoznávajú stovky odtieňov ženy tisíce.Vybrať odtieň dokáže len profesionál jednoducho preto lebo na vzorkovníku to vyzerá vždy inak ako v skutočnosti.Farba časom vybladne iná je v miestnosti s veľkými oknami iná v tmavej komore.Platí zásada že ak sa vám niektorá na vzorkovníku páči tak do interiéru sa kupuje o odtieň bledšia.Pri fasáde je to naopak.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?