Farba Jupol Brilliant

Zdravím. Potrebovali by sme radu. Máte niekto skúsenosť s bielou farbou Jupol Brilliant? Maľujeme steny a v interiéri máme nasladlý zápach ktorý tam pred maľovaním nebol. Nevieme identifikovať či je to z tejto farby alebo z penetračného náteru. A obávame sa či sa to bude dať vyvetrať.... Ďakujem
Odpovedať
@gonovaev ja som maloval, resp. Striekal tymto jupolom. A uz to banujem. Zapach bol, ale po uschnuti a vyvetrani sa stratil. Hlavny a vacsi problem mam teraz po case… na stenach su flaky niekde leskle, niekde matne. Farba je umyvatelna, ale ak vlhkou handrou nieco utriem, tak vidiet, kde to bolo. Tato farba je draha a strasny smejd.
Odpovedať
@matosl mozem sa spytat aky typ zapachu to bol? U nas je to tazky nasladly zapach a neviem ci je to typicke pre tuto farbu… a ako dlho bude trvat zbavit sa toho zapachu? Nase steny vyzeraju pekne, neskusali sme ich zatial umyvat.
Odpovedať
@gonovaev ano zapach bol ako pises nasladly, taky pocit stuchnutosti. Preslo to cca do dvoch tyzdnov pri priebeznom vetrani. Po nastriekani farby sme boli spokojny, vyzeralo to krasne. Ale ak sme nieco na stene utrely, alebo potrebovali nejaky fliacik pretriet este raz, tak to je konecna.... treba natierat cele plochy este raz, pretoze je hned vsetko vidno. Matne, leskle machule. S touto farbou som nespokojny.
Odpovedať
@matosl a neskusali ste to v jupole reklamovat? Lebo ak bol dodrzany technologicky postup tak by sa k tomu mali vyjadrit
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?