Cim vyspravit drobne odreniny a vacsie nedostatky(diery)?

Profilova fotka
Ahojte, mame strojovu sadrovu omietku od Baumitu L. Cim mozem vyspravit drobne odreniny, jamky a aj vacsie diery (10cm)? Staci na to obyc. sadra? alebo doporucujete nieco special? SDK boli stirekovane s Rifino TOP. Ide mi o to aby to casom neodpadlo alebo nieco podobne... tieto upravy chcem spravit este cez zimu nakolko na jar uz chcem mat vsetko nachystane na malovku :) Dakujem pekne.
Odpovedať
sadru kludne napr,rigips rimano alebo super moze byt sterka aj
Odpovedať
Profilova fotka
napadlo ma ze aj vo vedrach byva taka hmota sadrova na opravy... poradite prosim? zajtra by som ju skocil kupit @katynka23 rimano je aj na opravy? ked je diera napr 10x10cm a hlboka napr 1-2 cm? (po trubke)
Odpovedať
jasne aj finish stierka vo vedre na drobne veci ked je vacsia diera tak sa moze dat aj malta alebo lepidlo a potom navrch samozrejme sadra aby sa to dalo prebrusit a bolo to take iste ako sadrova omietka pekny den
Odpovedať
Profilova fotka
Hlbšie diery ako 8mm môžeš vyspraviť aj omietkou, ktorou ti robili steny - teda Baumit Glättputz L (Ratioglätt L) Plytšie diery už materiálom, ktorý je na to stavaný s povoleným rozsahom konkrétnej hrúbky aplikácie. Povrchovú úpravu môžeš dať i s Rifinom no ak pekne urobíš spodnú vrstvu myslím, že ten finál ani nebudeš potrebovať. Ak sú v stenách vysekané dlhšie, hlbšie a vačšie diery, mali by byť prekryté i armovacou mriežkou - veľkosť oka 10x10mm.
Odpovedať
Profilova fotka
@pysnyp @katynka23 Dakujem pekne za rady. Jedno vrece omietky mam, nakolko som si ho od majstrov vypýtal :) Super spravím to tak ako my vravite. Bude to tak aj najlacnejsie ;)
Odpovedať
rokofinal
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?