Čím nahradiť starý sokel v chodbe (opadaná stena s olejovým náterom)

Ahojte. Máte skúsenosti s malou "rekonštrukciou" chodby, schodiska? čím je vhodné upraviť opadanú stenu okolo schodiska, ktorá je natertá do polky olejovou farbou..vyzerá to strasne...Bola by som veľmi rada keby ste mi niečo jednoduché čo by možno zvládla aj žena :) ...niečo trošku menej náročné ako celú chodbu nanovo ostierkovat :D je niečo také čo by ste vedeli poradit? Dakujem krásne :))
Odpovedať
@hannah2000 mas viacero moznosti, niektore narocnejsie niektore nie a, zvyknut si na to b, lokalne opravit omietku na obitych miestach c, natlct tam tatransky profil d, nakoniec to aj tak osekat a spravit nanovo
Odpovedať
Profilova fotka
@s555 a/ zlé b/ o nič lepšie c/ z blata do kaluže d/ "dééééé" je spáááááávne. :-D :-D :-D
Odpovedať
@hannah2000 Ahoj na olejové farby možeš naniesť andheznyy mostík potom pojdu premalovať čo sa týka dier jedná sa akého su rozsahu ale dá sa klasika sádra .Je to len najednoduchšie riešenie .
Odpovedať
Dakujem krasne za odpovede :-) @s555, @leonardom @remarek dakujem za odpovede, stena je opravena klasikou sadrovou omietkou zhruba na pol zrypanej steny a opät zatrety olejovkou. a čo hovoríte na bambusový obklad ako náhrada tatranského? nemáte s tým skúsenosti ako sa lepí atd či by chytilo aj na tú olejovku, kedže to "uberie" u úzkej chodby menej priestoru? :)
Odpovedať
na olejové maľby chytá zle všetko ,ale je to možné zase pretrieť andhéznym a pojde to lepšie čo sa týka bambusu fakt neviem nemám stým skúsenosti
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?