Akú farbu na steny a strop?

Zdravím Vás! Potrebujem vybrať farbu na strop a na steny. Strop je sadrokartón - Rigips, stena je sadrová omietka s gletovaným povrchom - Baumit RatioGlatt. Skúšal som 3 rôzne farby. V tabuľke je vidieť spotrebu na dve vrstvy, dostupné ceny za kg, podľa výrobcu . Na fotkách je vidieť vzorky jednotlivých farieb. Za ktorú farbu Ste Vy? Hlasujte! Ďakujem.
Odpovedať
vyber si taku co ma optimalnu belost prave pre teba a ktora najlepsie kryje. A vypocitaj si kolko ta pri ktorej vyjde hotovy meter stvorcovz na peniaze, ak teda chces ist do najekonomickej verzie. Lebo lacna farba, ktoru budes davat 3 vrstvy ta nakoniec moze vyjst drahsie ako ta zdanlivo najdrahsia s vybornym krytim...
Odpovedať
Pepočítaj mi prosím koľko stojí meter štvorcový hotového náteru. Započítaj si tam aj počet vrstiev a daj si kritériá, aby si neporovnával hrušky s jablkami, a pletieš tu kilá s litrami. Budíček Ber do úvahy najekonomickejšie balenia. Jupol Classic 15 litrový pri hustote 1,65 má v obale za 26,25€ (podľa heuréky) 15, 1515kg. tj - cena za kilo je 1,7325€ atď.
Odpovedať
@matto_wednesday dulux acryl matt :-p
Odpovedať
dulux acryl matt alebo aj dulux easycare
Odpovedať
Zostanem asi pre REMAL ekonomik. Zdá sa mi byť najbelšia, má dobrú konzistenciu a aj dobrú cenu. Názory proti?
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?