Akú farbu do obývačky?

Profilova fotka
Poprosím vás o radu. Viem, že každému sa niečo iné páči, ale skúste mi poradiť. Budeme mať sivo-čiernu sedačku a nábytok bude z masívu. Steny chcem vymaľovať takou vanilkovou, banánkovou - jednoducho bledučkou žltou. Plánovala som, že jednu stenu - dominantnú vymaľujem tak na škoricovo, ale obávam sa, že to bude tmavé a k tej tmavej sedačke... Aká by sa vám tam hodila? Ďakujem za názory
Odpovedať
Momentálne riešime tiež túto otázky a my sme sa rozhodli pre jednu stenu za šedou sedačkou olivovo zelenú farbu, tak uvidíme ako to ukáže, ale myslím že tieto farby k sebe idú a vanilkovú máme kuchyňu, takže si myslím, že aj tá svetlučko žltá tam bude fajn. Ale nech sa rozhodnete akokoľvek, je to váš priestor, v ktorom sa máte hlavne vy cítiť dobre. Prajem správnu ruku pri výbere :-)
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj. Skús sa inšpirovať na stránke www.maliarskestudio.sk
Odpovedať
Profilova fotka
Ahoj, podla mna si to vymyslela pekne. Neviem, ktoru zo stien chces dat na skoricovo, podla mna by to nemala byt ta najvacsia, aby nebola cela miestnost moc tmava, ale nejake mensia co je pekne na ociach nech vynika. A ked je tmava sedacka, dala by som ju pred svetlu stenu, nech je tam pekny kontrast. A pred tu tmavsiu stenu by som dala zase svetlejsi nabytok. Co sa tyka farieb mas to vsetko take decentne, nemalo by sa to pobit.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?