Ako zväčšiť obrázok, ktorý chcem maľovať na stenu?

Prosím, chcem namaľovať na stenu obrázok, ale potrebujem ho zväčšiť do veľkosti celej steny. Vie mi niekto poradiť, ako sa to dá? Projektor, ani premietačku nemám. Vďaka
Odpovedať
jedine ten meotar, projektor ma napada. mozno ho niekde podrukou za par EUR kupis
Odpovedať
Profilova fotka
@dana_p Pomocou mriežky; učili sme sa to kedysi dávno v škole.
Odpovedať
Niekde som čítala o vychytávke: baterka + sklíčko, ale neviem to nájsť. S detským projektorom nemá niekto skúsenosti?
Odpovedať
@pernikova_chalupka mriežku mám v zálohe, keď to ináč nepôjde. Odrádza ma tá veľkosť.
Odpovedať
Profilova fotka
@dana_p Pomohlo by, keby si sem dala ten obrázok. Aký je veľký? Farebný? Je maľovaný, či niečo, ako komiks? Potom by som vedela ešte o jednom postupe.;-)
Odpovedať
@dana_p kolegynina dcéra to poriešila cez kopírku, prefocovala jednotlivé časti obrázku pomocou zväčšovania do požadovanej velkosti, potom papiere zlepila lepiacou páskou a obtlačila to na stenu, obrázok vymaľovala a hotovo ;-) je s tým síce viac roboty ale možno to bude stačiť
Odpovedať
Ja som si dala urobit sablonu, na mimibazare su kocky ktore to robia,nebolo to drahe.
Odpovedať
Profilova fotka
@gemini06 Presne na toto som myslela. :-)
Odpovedať
@pernikova_chalupka mám vybraných viac obrázkov (ešte som sa nerozhodla ktorý obrázok to bude) ale bolo by to takéto niečo jednoduché ako je ten medvedík.
Odpovedať
Profilova fotka
Ak máte kvalitný obrázok - v elektronickej forme je možné vyrobiť aj fototapetu na celú stenu. Rozmer nie je podstatný. Vieme vytlačiť v podstate čokoľvek. Tlačíme na kvalitný 180 g vlies.
Odpovedať
Profilova fotka
@dana_p Ako písala @gemini06, riešila by som to cez kopírku. Ja som takto kedysi z obrázkov robila ikony na plátno do jedného kostola. Pozväčšovala som časti na A3 a potom som ich pospájala. Prajem veľa radosti pri tvorení. :-)
Odpovedať
Profilova fotka
@dana_p Tu to je vo väčšej mierke:
Odpovedať
Článok sa načítava...
@tapety_dimex_sk A kolko to tlacenie na kvalitny vlies stoji? 40€ m2? Myslis, ze vacsina slovakov vysoli za psika do detskej izby 200€ a viac?
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, cena je nižšia niekde okolo 25-29 Eur za m2. Posledná veta sa mi ťažko posudzuje je to asi vec názoru. Podľa mňa na Slovensku to nie je až také zlé ako píšete. Tlačíme veľa fototapiet, tenistov, autá, fotky z navštívených miest a pod. Aj do detských izieb. Cena je odvodená od kusovej výroby, úplne perfektného vliesového materiálu a najlepšej technológií tlače akou je UV tlač.
Odpovedať
@tapety_dimex_sk ahoj, v akej kvalite je mozne vytlacit vlastny motiv na vlies? Prosim uviest DPI. Diky :-)
Odpovedať
@tapety_dimex_sk Poslal som na adresu z vasej stranky moj navrh, zatial bez odpovede... Je tam rozdiel aj v cene, ak to je len ciernobiele alebo farebne?
Odpovedať
Zatial som dostal najlepsiu ponuku z inych firiem 40€ m2+15€ navrh+14€m2 montaz... A to som dostal este nejake ovela drahsie... A ked si predstavite, ze stena ma 4x2,5= 10m2 To je 400+15+140=555€ Ved to je zdieranie... Cloveka aj chut prejde na vlastny motiv...
Odpovedať
Profilova fotka
Dobrý deň, žiadny email som dnes nedostal na tlač vlastneho obrazku. Skuste mi to poslať priamo na lubo.gren@dimex.sk Pošlite mi to do emailu a ja vám to nacením. Pošlite aj kvalitu obrázku aby som to vedel posudiť či je fotka vhodna. Text o vhodnosti na tlač nájdete tu: http://www.tapety.sk/fototapety-z-vla...
Odpovedať
Profilova fotka
@janvirostko výsledna tlač je závislá od kvality vašeho obrázka. Tá musí byť najlepšia ako sa dá. Celý text aj s parametrami nájdete tu: http://www.tapety.sk/fototapety-z-vla... Bežne tlačíme (teda výstup) na 150 DPI. Vyššia kvalita je zbytočná kedže na 4 m fototapetu je nutné sa dívať zo vzdialenosti aspoň 2m. Ak je dobrý obrázok tak je možné vytlačiť aj na vyššiu DPI.
Odpovedať
@tapety_dimex_sk dakujem pekne.
Odpovedať
@tapety_dimex_sk Poslal som Vam mail...
Odpovedať
@dana_p šikovný výtvarník to nakreslí bez problémov a určite to bude lacnejšie ako tapeta. Poznám troch, môzem odporučiť.
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?