Ako vymaľovať miestnosť s čierno šedým nábytkom?

Profilova fotka
ahojte akou farbou by ste mi poradili vymalovat izbu s ciernym nabytkom so sedymi dvierkami? dakujem za rady :-)
Odpovedať
Ahoj ja mam sice len sedu stenu ale mozne je to naopak mam wengw nabytok s vanilkou vo vysokom lesku a vzadu siva ryhovana omietka. na ostatnych stenach budem mat zlte odtiene ale nie kriklave. Inak to bude obyvacka :)
Odpovedať
Ja by som volila farby aku ma sedacka alebo nejake textilie - ale urcite farebne, lebo cierno seda je dost smutna farba a treba to ozivit - oranzova, zelena :-) :-) .
Odpovedať
mam pocit ze sa vsetko velmi ozivuje tymi kriklavymi farbami, je to trosku rusiveee nie? Som za syte ale nie kriklave:) 8-)
Odpovedať
ahoj, a o aku miestnost ide? Obyvacka, pracovna, ci detska izba? V obyvacke zalezi aj od sedacky aku mas. Urcite by som ale nedala take plne farby (dnes dost preferovane), myslim, ze uz cierna je plna dost a to staci. Skor nejaku jemnejsiu farbu- jemna fialova napr. a zladit to so zavesmi atd. Pripadne skusit nieco teple (nemyslim vsak na plnu total zltu atd.), napr. jemna vanilkova. Tiez zalezi od tvojho vkusu ;-) Este by som mozno zvazila nalepenie tapety tak na jednu stenu- tam kde je sedacka napr. Tapetu s nejakym vzorom (pruzky, ktore ladia s ostatnymi farbami v miestnosti- vankuse, zavesy, sedacka, alebo nejake jemne pekne kvety).
Odpovedať
tiež by som asi nejakú vanilkovú, príp. nejakú farbu zo sedačky, alebo vanilková a jedna strana, bud za nábytkom alebo za sedačkou trošku sýtejšou farbou
Odpovedať
Profilova fotka
suhlasim so sissi ja bz som dala fialovu ale taku teplejsiu...a mozno aj bordovu alebo cervenu....inak v sucasnosti som posadnuta tymito farbami takze ich navrhujem kazdemu.ale myslim ze k tomuto by sa to fakt hodilo :)
Odpovedať
1
Na pridanie príspevku sa musíte prihlásiť.
Presunutím fotiek môžete zmeniť ich poradie

Nenašli ste čo ste hľadali?